2777
2789
عنوان

عاشق آشپزیم🥹

182 بازدید | 18 پست

همه غذاهارو یاد گرفتم مخصوصا دسر و شیرینی هارو بدون امکانات انچنانی عالی در میارم ولی مادرم برعکس من از پخت کیک و شیرینی خوشش نمیاد همش دعوا داریم😂

دیروز زولبیا بامیه درست کردم از بازاریا هم بهتر شده🥹

شما چه کاری رو خیلی دوس دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق اشپزی و شیرینی پزیم

ولی با اینکه خیلی تایم میزارم و باسلیقه کار میکنم انگار اون طوری که باید خوب نمیشه غذا

مثلا دیدید طرف هیچ کاری برای غذاش نمیکنه و اب هم میپزه خوش مزست من اونطوری نیستم نمیدونم چرا با اینکه خیلی اشپزی میکنم و اشکال تو کارمم نیست

چه جوری درست کردی یادمون بده

حتما

من ماسوره گیر نیوردم بخاطر همین از یه بطری استفاده کردم در بطری رو شکل یه مربع بریدم بعد دندونه های ریز زدم و بستمش به بطری موادمو داخلش ریختم و با گوش کوب فشار دادم همون شکلی میومد بیرون با قیچی میبردم زیر روغنشم باید کم باشه برای بامیه

برای زولبیا هم مواد رو بریزین توی جاسسی و به شکل دایره ی کوچیک شروع کنید و هی بزرگترش کنید داخل روغن داغ بعد از چند دقیقه هم درش بیارین

مواد مورد نیاز برای شهد و خود زولبیا و بامیه رو میتونین توی چت جی پی تی نسبت به تعدادی که میخواین درست کنید بپرسید در کل یه لیوان آرد نیم کیلو بامیه میده