2777
2789

هیچی

باید بری دکتر تا نری هم خوب نشه من ۲ ساله درگیرم هنو خوب نشدم

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتم دارو داده نخوردم الان دو روزه شدیدتر شدم

من ب روزی افتادم برنج ابپز بی روغن با گوشت ابپز میخوردم تا ۵ ۶ ماه

اگه درمان نکنی داغون میشی

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

وقتاییم که عصبی میشم شدیدتر میشه

خا معدت عصبیه

ولی اندو هم بده

منم فکر میکردم عصبیه اندو دادم هم خراش داشت هم میکروب