2777
2789
عنوان

آبرسان خوب

82 بازدید | 11 پست

پوستم چند وقته خیلی بد شده ..کسایی ک تجربه استفاده از یه ابرسان خوب رو دارن میشه بگین از چی استفاده میکنین؟

یا اینکه چه کارهایی برای رسیدگی ب پوستتون انجام میدین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چند وقت پیش یه آب رسان گرفتم همین جوری شانسی گرفتم 400خورده ای بود الان تو هر جمعی میرم میگن پوستت سفید شده اینا یعنی بخاطر آبرسان آدم سفید میشه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من دارم استفاده میکنم یه سال..جوشام خیلی کم کرد و دیگه جوشی ندارم...به نظرم مناسب دوستت نخریدین

پوستم چرب بود مناسب پوست چربش روخریدم البته به جنس و نوع پوست هم بستگی دارد اینجا هم بعضی از کاربرها گفتن جوش زدیم نوتروژینا داشتم خوب بود ولی ژل شستشوش افتضاح بود

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

اسمش چیه؟

نمیدونم یه اسم انگلیسی داره فکر کنم

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤