pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 558 عنوان وام ویپاد 1 بازدید | 6 پست سلام کی جدیدا وام ۹۰۰۰ سکه وام برآیند ویپادو گرفتهجدیدا من زنگ زدم میگن به رتبه های A و B میدن فقط وگرنه باید چک دیجیتال بگیری یعنی چی من متوجه نمیشم جدیدا کی گرفته؟؟بیاید بگید از تجربیاتتون بی احترامی ممنوع. امروز | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_نینیسایت_لند عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 450 من ۲ بار به راحتی بهم وام داد اصلانم گردش مالی ندارم برعکس بلو بهم وام نمیده
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 558 من ۲ بار به راحتی بهم وام داد اصلانم گردش مالی ندارم برعکس بلو بهم وام نمیده من پشتوانه میگیرم بدون اینکه رتبه ایرانیان بدونید؟جدیدا گرفتید؟؟؟ بی احترامی ممنوع.
ملکه_نینیسایت_لند عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 450 من پشتوانه میگیرم بدون اینکه رتبه ایرانیان بدونید؟جدیدا گرفتید؟؟؟ اره ۱ ماه پیش هم گرفتم والا نمیدونم رتبم چیه فقط درخواست دادم ۱دقیقه بعدش تو حسابم بود
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 558 اره ۱ ماه پیش هم گرفتم والا نمیدونم رتبم چیه فقط درخواست دادم ۱دقیقه بعدش تو حسابم بود چقدر وام داد عزیز؟ بی احترامی ممنوع.
ملکه_نینیسایت_لند عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 450 چقدر وام داد عزیز؟ تا ۴۰ میداد من چون شرایط مالیم اوکی نبود ۱۵ گرفتم
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 558 تا ۴۰ میداد من چون شرایط مالیم اوکی نبود ۱۵ گرفتم خوبه عزیزم ولی من رتبم C هست گفتن شما باید چک دیجیتال بزنید ولی نمیتونم انجام بدم ارور میده بی احترامی ممنوع.