2777
2789

بذار

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پست قبلی گفتم چیو میخام بزارم

والا من دیدم چیزی نگفتی

تاپیک قبلیشم گفتی ژل لب

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕 یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

والا من دیدم چیزی نگفتیتاپیک قبلیشم گفتی ژل لب

اره ژل لب میخام بزنم مامانم میگ اول صورتت رو تمیز کن یعنی لک هاتو از بین ببر الان نمیدونم چیکارکنم عقد داداشمم هس میخام تعییر کنم

اره ژل لب میخام بزنم مامانم میگ اول صورتت رو تمیز کن یعنی لک هاتو از بین ببر الان نمیدونم چیکارکنم ع ...

به نظرم مامانت درست میگه