2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 517 پست
سیسی من برا خودم عرب جماعت اونم عرب خارجی کنسله من که عکسشو ندیدم ولی گویا سن بالا هم هست بیخیالش ش ...

برو تاپیک قبلش

عنوان تاپیک پارتنرم مدام عکس میخواد

ص ۴ هست عکس پسره

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پشیمونم فقط نمیدونم چیکار کنم تا مهرش از دلم بره چون خانوادم راضی نیستن

عزیزم خانواده ت حق دارن

سنت خیلی کمتر از اونه

قیافه صدبرابر زیباتره

چطور دختر دسته گل خودشونو بدن به یه عربستانی ۴۰ ساله وهابی؟؟ بهشون حق بده

عزیزم خانواده ت حق دارن سنت خیلی کمتر از اونهقیافه صدبرابر زیباترهچطور دختر دسته گل خودشونو بدن به ی ...

بخدا خودمم فکر نمیکردم تا این حد جدی بشه همه چی

برو تاپیک قبلش عنوان تاپیک پارتنرم مدام عکس میخواد ص ۴ هست عکس پسره

یا خدا استارتر سر جدت اینو رها کنن عاشق چیه این شدی اخه

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

من خودم پشیمونم فقط نمیدونم چیکار کنم تا مهرش از دلم بره چون خانوادم راضی نیستن

راستش من بلد نیستم در این زمینه بهت کمکی بکنم ولی به نظرم از یه روانشناس کمک بگیری بهتر باشه چون نوع عاشق شدن و دلبسته شدنت معلومه یه جای کارت مشکل داره به نظرم از آدم خودش که یه روانشناس کاربلده کمک بگیری بهتره

یا خدا استارتر سر جدت اینو رها کنن عاشق چیه این شدی اخه

تو روحت😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

اسی چرا جدی نمیکنید وقتی همو دوس دارید؟

راستش من بلد نیستم در این زمینه بهت کمکی بکنم ولی به نظرم از یه روانشناس کمک بگیری بهتر باشه چون نوع ...

چند ماه دارم میپیچونمش که با خانوادم صحبتی نکنه بهانه میارم