2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4261 بازدید | 518 پست
اسی از کجا میدونی زن و بچه نداره؟چون منم شنیدم عرب ها چند تا زن و بچه...

اینجا دوستان انقدر بد حرف میزنن بی احترامی میکنن آدم دلش میگیره نداره عشقم من کل خانوادش میشناسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت خیلی نانازی❤ پارتنرت رو میزاری؟

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

عکست کدوم صفحست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

آخه مهر چی؟؟ هم فاصله هزاران کیلومتری بین شماست هم اینکه پولی خرج نکرده هم قیافه ش جالب نیست

چه ربطی داره ؟؟؟ تا به حال نشده وابسته کسی باشی که از نظر دیگران خوب نبوده؟؟؟ مگه همه چی قیافش اخه

اینجا دوستان انقدر بد حرف میزنن بی احترامی میکنن آدم دلش میگیره نداره عشقم من کل خانوادش میشناسم

نه عزیزم من بی احترامی نکردم

سوال پرسیدم

پس خداروشکر

وقتی همو دوس دارید

پولدار هم که هست چرا جدی نمیکنید؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

خودت خیلی نانازی❤ پارتنرت رو میزاری؟

خیلی سن بالاست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عزیزم دوستم تو امارات ناخن کار هست بعد از طریق اون آشنا شدم یه مدت کلا مجازی بود فقط تو واتساپ اینا ...

در مورد کاشت ناخن شخص که میتواند باید ناخن را بردارد (هر چند با هزینه دادن به آرایشگر) در این فرض اگر با همان ناخن وضو و غسل انجام بدهد هرچند به صورت غسل و وضوی جبیره؛ وضو و غسلش باطل است و نمازهایش نیز باطل است بخواست الهی

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مىشود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️