2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 121 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتم دیدم خودت خیلییی نازی هزار برابر برتری و سرتری از پسره

خرجتم میکنه؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

رفتم دیدم خودت خیلییی نازی هزار برابر برتری و سرتری از پسره خرجتم میکنه؟؟

اختلاف سنیمون زیاده 😔ببین اره ولی من خیلی چیزارو قبول نمیکنم وگرنه اونا عاشق اینا که برای کسی که باهاش هستن خرج کنن اما خب ما عادت نداریم برای همین یه سری چیزای خیلی بزرگ ازش قبول نمیکنم

اختلاف سنیمون زیاده 😔ببین اره ولی من خیلی چیزارو قبول نمیکنم وگرنه اونا عاشق اینا که برای کسی که با ...

چند سالشه قصدش چیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

جذابی

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

چقدر نازی شما

گزارش زدن کاری رو درست نمیکنه عکست میمونه نی نی یار رو تگ کن حذف کنه برات

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

خیلی خوشگلییییی اسی😍

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥