2777
2789
عنوان

قالیشویی ادیب 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

17 بازدید | 1 پست

به هیچ عنوان به ادیب اطمینان نکنید و تجربم رو بخونید .بنده تعداد ۶تخته فرش جهت شستشو نحویل نماینده قالیشویی ادیب دادم که ۳ تخته ۶ متری ،۱ تخته ۴متری و ۱ تخته ۲ متری بود که همگی سالم و بدون کوچکترین مشکل و موردی به رویت نماینده رسید ، زمانی که فرشها رو آوردند یک تخته ۶متری کم بود که طبق برگه ای که دستشان بود گفتند یک نخته سوختگی دارد و آماده می شود . پس از چند روز فرش رو آوردند که جلوی تحویل دهنده باز کردم و طبق تصویر ارسالی دیدم سوختگی پیدا کرده و برطرف هم نشده که همان لحظه عودت دادم ،دوباره پس از چند روز آوردند و مجدد مقابل تحویل دهنده باز کردم و دیدم همانطور و بدون هیچگونه اقدامی مشکل به قوت خود باقیست که طی هماهنگی تلفنی با قالیشویی مجددا عودت دادم . امروز ۵شنبه ۳۰ بهمن ماه پس از چندین بار تماس مدعی هستند که امکان نداره ما اینو سوزانده باشبم و مشکل از طرف خودتون هست .میگم فرشها کاملا سالم به رویت نماینده خودتون که تحویل گرفته رسیده و فاکتور بدون درج هیچگونه مشکلی به بنده داده که اگر غیر از این بود حتما در فاکتور قید می کردند . که متاسفانه بازم اصرار دارند که امکان نداره سوزاندن فرش از طرف ما بوده باشه .

کاملا درست میگید اول زنگ بزنید اتحادیه بعد اگه پیگیری نکردند زنگ بزنید تعزیرات

منم ۴شنبه دادم دیروز آوردن خیلی عصبانیم،اول از همه ک زنگ زدم تلفنی پرسیدم گفتن۸۰تا۱۵۰اعلاشوییمون هست،بعد ک اومدن گفتن نه کی گفته تخته ای میشوریم یعنی ۱میلیون از اون چیزی ک خودشون گفتن گرونتر گرفتن،دوم خیلی بد برخورد کردند،مهمتر از همه فرش من ۵جاش جوهر خودکار ریخته شده بود عین روز اولش هست و تکون نخورده بعد ک آوردن هرچقد خواستن بازش کنم گفتن نه اتوش خراب میشه ۲ساعت بعد باز کنید اونهمه پول گرفتن تازه هزینه ایاب ذهاب گرفتن تازه کارگرا گیر دادن ک انعامم بده بعدش ک باز کردم دیدم دیوونه شدم ،یه ضمانت نامه مزخرف دادن ک تا۱۰روز اگه راضی نبودین میایم برمیگردونیم ولی نظراتو ک میخونم میبینم هیچ فایده ای نداره و بدترم میشه،خلاصه ک کوفتشون بشه اونهمه پولی که گرفتن،الانم تو اینترنت میگردم هرجا اسم ادیب هست نظرمو مینویسم ک مثل من بعدش پشیمون نشید باز خودتون میدونید،عکس قراردادم میذارم ک نگید دروغ میگم