2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 94 پست
خدا خیرت بده. دقیقا

والا بخدا 

حالا پدرشوهره یه جمله زده تنگ حرفش که این دلش خوش بشه بره کار کنه😁محترمانه هم نگفته 

زنتو بیار😒😒

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم والا خوشحال میشدم و میرفتم ازصبح مگه چقدر ازین مهمونیا هس که بخوان ازت سواستفاده کنن؟ فوقش ...

حوصله م خیلی سر میره اونجا

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
اونام لنگ این نبودن که  ساده نباش

عزیزم از یه لحاظ درست،،،ولی باید جوری رفتار میکرد دلخوری پیش نمیومد،،بلاخره خونواده شوهرشه دیگه،،یه عمر میخواد باهاشون زندگی کنه،،من اگه بودم همون شب به شوهرم میگفتم که بهشون اطلاع بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم از یه لحاظ درست،،،ولی باید جوری رفتار میکرد دلخوری پیش نمیومد،،بلاخره خونواده شوهرشه دیگه،،یه ...

منم با زود اطلاع دادن موافقم ولی باور کن پدرشوهرش فقط یه حرفی پرونده که این بره کمک

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حوصله م خیلی سر میره اونجا

ولی این بار که گذشت،،،استارتر خیلی تحت تاثیر جو سایت قرار نگیر،،،جوری باید رفتار کنی به عنوان عروس خودتو تثبیت کنی جوری که اگه کسی ازت چیزی خواست به خودت بگه،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ولی این بار که گذشت،،،استارتر خیلی تحت تاثیر جو سایت قرار نگیر،،،جوری باید رفتار کنی به عنوان عروس خ ...

خودمو چه جوری تثبیت کنم؟ یعنی چون به خودم نگفتن من نرفتم کمک؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

ممنون دوستان از راهنماییتون دیگه کم کم حاصر شم برم

😂😂😂😂خلاق کی بودی؟

😂😂😂😂

تازه یه راهکار دیگه که شوهرم یادم داده چون خانوادش مذهبین، میگه لباس کوتاه با ساپورت بپوش 😂😂😂😂

اونسری داشت خونه خواهرشوهرم بهم همینو میگفت، جاریم شنید بدو بدو رفت تو آشپزخونه به خواهرشوهرم گفت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خودمو چه جوری تثبیت کنم؟ یعنی چون به خودم نگفتن من نرفتم کمک؟

نه،،که بار دیگه اگه به خودت گفتن بگی فردا مهمان دارم مثلا،،،یا اگه بار اوله میری کمک،،اگه دیدی همه کارا گردن خودته به شوهرت بگی دیگه از من نخواه که برم به این دلیل و اون دلیل،،،یعنی اینکه حرفتو بزنی،،مخفی کاری نکنی مثل الان،،که نه خودت خبر دادی نه شوهرت،،،