2777
2789
عنوان

تبریک تولد چی بگم💫✨

134 بازدید | 23 پست

سلام قبلا باهاش یه مدت قهر بودیم . الان اکی شدیم باهم

امشب شب تولدش هست

قبلا بهش گفتم بیاد بیرون ب این بهونه تولدشم تبریک بگم ولی گفت نمیتونه وفلان .

میخواستم یه چیزی بخرم ولی پشیمون شدم

چون اونم واسه تولدم چیزی نخرید

فقط تبریک بهش بگم اکیه؟

چی بگم؟ پیام تبریک چیزی دارید بفرستم ؟؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بگو تولدت پرتکرار

متن هم تو گوگل هس سرچ کن

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه متن قشنگ بنویس بفرست

چی بنویسم خب میشه بنویسید برام 🥲😂

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

توروخدا از این متنای گوگل نفرستی خیلی خزه

آره خیلی داغونه . یه چیز خوب اگر دارید برام بفرستید ممنون میشم . چ متن یا کلیپ 🥀🙏🏼

بگو تولدت پرتکرارمتن هم تو گوگل هس سرچ کن

فقط همین پرتکرارر؟؟!😐😐

گوگل بدرد نمیخوره متن هاش خب☹️

فقط همین پرتکرارر؟؟!😐😐گوگل بدرد نمیخوره متن هاش خب☹️

دارم ی چنتا متن ولی خیلی لوسه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چی بنویسم خب میشه بنویسید برام 🥲😂

بنظر من از دل خودت بنویس هم واقعیه و هم به دل میشینه

ولی خب میتونی از هوش مصنوعی هم کمک بگیری

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

دارم ی چنتا متن ولی خیلی لوسه

کو بفرس زحمتت

اشکال ندارع 😂

بنظر من از دل خودت بنویس هم واقعیه و هم به دل میشینه ولی خب میتونی از هوش مصنوعی هم کمک بگیری

آهان من فقط میگم تولدت مبارک ،،،چون اذیتم میکنه ،،،،

الآنم نمیتونم کات کنم چون خودم برگشتم و ایشونم مجدد داره اذیت میکنه

فقط میگم تولدشه یه تبریک بگم زشت نباشه

کادو هم میخواستم بدم خودش پشیمونم کرد با رفتارش 😐

آهان من فقط میگم تولدت مبارک ،،،چون اذیتم میکنه ،،،، الآنم نمیتونم کات کنم چون خودم برگشتم و ایشونم ...

میتونید حرف بزنید ببینید مشکلتون حل میشه

یسوال بپرسم ازتون ؟ اگه یه پسری دوبار بره بعد برگرده این پسر از اون دختر خوشش میاد ؟ نظرتون چیه ؟ ممنونم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

میتونید حرف بزنید ببینید مشکلتون حل میشه یسوال بپرسم ازتون ؟ اگه یه پسری دوبار بره بعد برگرده این پس ...

خیلی حرف زدیم و من خیلی خواستم همه چی رو درست کنم ولی ایشون هر دفعه مسخره بازی در میاره..

و اصلا انگار مریض هست 😐

بله بپرسید خواهش میکنم ..

بستکی داره خب .،،ک چجوری این مدت باهم بودید وچیا بین تون گذشت ! و هدف اون پسر چیه و اخلاق و ذات اون پسر چجوریه ، اینجوری نمیشه حدس زد.

خیلی حرف زدیم و من خیلی خواستم همه چی رو درست کنم ولی ایشون هر دفعه مسخره بازی در میاره.. و اصلا ان ...

اون طرف اوکیه باهاتون ؟ پرسیدید چرا اینجوریه،؟

خیلی ممنونم ازتون

هدف وقت گذروندن نیست اخلاق و ذاتش اوکیه

اون طرف اوکیه باهاتون ؟ پرسیدید چرا اینجوریه،؟ خیلی ممنونم ازتون هدف وقت گذروندن نیست اخلاق و ذاتش ا ...

ببخشید نبودم سایت .

آره اکیه باهام خودشم میخواد منو ، ن نمیشه بپرسم چون خودشو میزنع به اون راه .میگه من مدلم همینه و میفهمه که داره حرص در میاره و از عمد خوشش میاد اذیتم کنه . مریضه ایشون 😐

آهان بسلامتی خب خیلی عالیه دیگه خودتون بشینید باهم صحبت کنید بعد یه مدت متوجه میشی ازش که دوستت داره و خوشش میاد یا نه .