🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بارداری اولم توی زمستون هوس طالبی کرده بودم،به فصلش که رسید حتی پوستاشم میخوردم😅
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اره ولم میخواد جلوی کولر پوشال نو هندوانه بخورم ولی اسپیلت داریم و هندوانه نیست😂 آخه رستوران هم دار ...
من هوس کیک شکلاتی ام میکردم،اما همزمان حالم از کاکائو ام بهم میخورد
شوهرم ۳ بار خرید ولی نمیتونستم حتی به قیافه کیک نگاه کنم اما از فکر اینکه تو یخچاله دهنم اب میوفتاد.شرایط سختی بود خداروشکر گذشت😅
الان میخوام یه قاشق فسنجون بخورم با ترشی یه قاشق هندوانه 😂🥲میرم بهش میگم جور کن هر طور شده به من چ ...
کجایی؟سمت ما حس میکنم دیروز تو بازار هندونه دیدم