2777
2789
عنوان

چه ویار های بدی

131 بازدید | 10 پست

دلم میخواد اللن فسنجون و دوغ و ترشی بعد شبم با چایی باقلوا و قطاب چرا توی زمستون هوس خربزه و هندوانه کردم😂😂

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بارداری؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع

منم بارداری اولم توی زمستون هوس طالبی کرده بودم،به فصلش که رسید حتی پوستاشم میخوردم😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

منم بارداری اولم توی زمستون هوس طالبی کرده بودم،به فصلش که رسید حتی پوستاشم میخوردم😅

اره ولم میخواد جلوی کولر پوشال نو هندوانه بخورم ولی اسپیلت داریم و هندوانه نیست😂 آخه رستوران هم داره فسنجون ولی خونگی یه چی دیگست

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

شوهر من دیشب دنبال هلو توو خیابون :

من این فسنجون ۲ ۳ روزه خودمم خوسم نمیاد درست کنم .. هندوانه چی 😂واییی میگم بهش خودش بفکر باشه

اره ولم میخواد جلوی کولر پوشال نو هندوانه بخورم ولی اسپیلت داریم و هندوانه نیست😂 آخه رستوران هم دار ...

من هوس کیک شکلاتی ام میکردم،اما همزمان حالم از کاکائو ام بهم میخورد

شوهرم ۳ بار خرید ولی نمیتونستم حتی به قیافه کیک نگاه کنم اما از فکر اینکه تو یخچاله دهنم اب میوفتاد.شرایط سختی بود خداروشکر گذشت😅

من این فسنجون ۲ ۳ روزه خودمم خوسم نمیاد درست کنم .. هندوانه چی 😂واییی میگم بهش خودش بفکر باشه

من انقدر بیدارم اصلا غذا نمیتونم درست کنم وای چی برسه به فسنجون

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هوس کیک شکلاتی ام میکردم،اما همزمان حالم از کاکائو ام بهم میخوردشوهرم ۳ بار خرید ولی نمیتونستم حت ...

الان میخوام یه قاشق فسنجون بخورم با ترشی یه قاشق هندوانه 😂🥲میرم بهش میگم جور کن هر طور شده به من چه

الان میخوام یه قاشق فسنجون بخورم با ترشی یه قاشق هندوانه 😂🥲میرم بهش میگم جور کن هر طور شده به من چ ...

کجایی؟سمت ما حس میکنم دیروز تو بازار هندونه دیدم