2777
2789
عنوان

زولبیا بامیه

312 بازدید | 38 پست

سلام خانوما انقد دلم میخاد بگیرم بخورم خیلی خیلی اما چه کنم که گرونه پولشو ندارم 🤤 😕 😕 😕 🥺

آخه نمیدونن مگه آدم روزه دار دلش میخاد چرا انقد گرون کردن

کاش یکی برام میگرفت

الهی بگردم

خودت درست کن راحته

به یک روز بعد از مردنم فکر میکنم، آدم هایی که بی تاب جای خالی من گریه می کنند . به خاطراتم که ناباورانه در ذهن عزیزانم مرور خواهد شد. به یکسال بعد از مردنم فکر میکنم، به آدم هایی که آخرین اشک هایشان را برای نبودنم میریزند و آماده میشوند برای فراموش کردنم ! به پنج سال بعد از مردنم فکر میکنم، به ادم هایی که دیگر مرا یادشان رفته و به دنیایی که بدون وجود من هم پابرجاست . چه بیهوده زمانم برای دردهایی سپری شد که از آن من نبود ؛ و دغدغه هایی که هیچ فایده ای برایم نداشت و افکار آزاردهنده ای که فقط حواس مرا از زندگی پرت میکرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا خ دوسداشتم حتی خودم بامیه تو خونه درست میکردم خ خوشمزه میشد

ولی بعد دیدم دارم بهش معتاد میشم و همش شکر و آرد هست بدون خاصیت پر ضرر

ترک کردم الان چندساله نمیخورم 🙏خداروشکر

ما فقط بامیه میگیریم

خودتون درست کنین

یا در حد خوردن خودتون بخرین

گرونی بیداد میکنه

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مامانم اینا اومده بودن گفتم واسه کنار قیمه سیب زمینی سرخ نکنم روغنمون کم بود برم اماده خلال بخرم

یهو دیدم ۱۳۰ تومنه عقب عقب برگشتم

شاید شرفشونو قورت دادن ،سیرن😏. ................_۱۱۷۸۰🕊ببخشید شما جان گذاشتید،ما استوری💔