2777
2789

ن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهاه 😂

هوم😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ایی ندین چتونهانوقت اینجا سوالم رو بپرسم میگن چرا اینجا پرسیدی اقا داریم تو سایت

همی بیشرفا به همه چی مشکوکمون کردن

سربسته بگو مشکلت چیه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

همی بیشرفا به همه چی مشکوکمون کردن سربسته بگو مشکلت چیه

رفتم امروز دکتر زنان معاینه بابت عفونت باکتری علائمش رو داشتم

قبلا عفونت قارچی داشتم و بابتش قرص دارم میرم

چند شنبه علائم باکتری داشتم که امروز رفتم دکتر

دکتر میگه خیلی بهتر شدی و علائمی از باکتری نیست

امروز صبح حموم رفتم و خودمو با اب ولرم شستم و دیشبم رابطه داشتن ممکنه این دوتا مورد رو روند معاینه تداخل ایجاد کرده باشه

هوش مصنوعی زدم میگ همه چی اکیه چون فقط یک معاینه ساده بوده دکتر تشخیص اشتباه نبوده

الان اون شستشو و رابطه دیشبم مشکلی نداشته تو معاینه امروزم؟

😇

کلا وقتایی که معاینه داری و دارو زمان اینا میخوری سعی کن رابطه ات کمتر کنی چون باعث التهاب اینا هم میشه میدونی

ولی در کل برا عفونت قارچی من خودم کشیدمش خیییلی رعایت کن تو بهداشت مخصوصا همسرت برای رابطه دقت کن

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

کلا وقتایی که معاینه داری و دارو زمان اینا میخوری سعی کن رابطه ات کمتر کنی چون باعث التهاب اینا هم م ...

دقیقا منم الان درگیرشم

دیشب یهویی تصمیم گرفتم که برم دکتر

بنظرت معاینم اشکال نداره؟

😇

دقیقا منم الان درگیرشم دیشب یهویی تصمیم گرفتم که برم دکتربنظرت معاینم اشکال نداره؟

حالا یه چند وقت دیگم بزار بگذره بعدا برو ولی خب حتما بهتر از قبل شدی