2777
2789
عنوان

فراموش چله😔

52 بازدید | 6 پست

مثلا چله یه سوره قرآن مثل سوره حشر

که چهل روز بخونید بعد وسط چله باشید یه روز یادتون رفته باشه

بگید بهمممممم

بعد دوباره از اول خوندید حاجت گرفتید

منظورم اینه حس میکنم چله قطع بشه خوب نیس

فکر کنم قبول نیست اینطوری

چون نیت چله برمیدارید

میشه از اولش نیت چله نکنید

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه بار نیت کرده بودم وسطش یه روز یادم رفت . به دلم بد راه ندادم گفتم وقتی نماز واجب خدا قصا و جای جبران داره این که عمل مستحبه . از فرداش ادامه دادم یه روز اضافه تر خوندم الحمدلله نیتی هم که کرده بودم گرفتم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من یه بار نیت کرده بودم وسطش یه روز یادم رفت . به دلم بد راه ندادم گفتم وقتی نماز واجب خدا قصا و جای ...

عه جدی ؟؟ ولی من دوتا امروز خوندم ..یعنی یکیشو قضای دیروز خوندم

من یه بار نیت کرده بودم وسطش یه روز یادم رفت . به دلم بد راه ندادم گفتم وقتی نماز واجب خدا قصا و جای ...

آخه یسری دیدممیگفتن چله ک قط بشع یادت بره یعنی اون حاجتت رو نمیگی!

آخه یسری دیدممیگفتن چله ک قط بشع یادت بره یعنی اون حاجتت رو نمیگی!

اگر میخوای مطمئن بشی از دفاتر شرعی بپرس ولی به نظر من که مستحب رو ادم میتونه اسون تر بگیره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚