2777
2789
عنوان

همکار مذهبی

239 بازدید | 16 پست

خانوما ما افطاری دعوت شدیم خونه همکار همسرم

و من از الان عزا گرفتم

اصلا بهم خوش نمیگذره اونجا اخه

ما خودمون مذهبی هستیم، ولی من چادری نیستم ولی محجبه ام و مانتو مناسب میپوشم، دوستای غیر مذهبی هم داریم و خانواده هامون هم معمولی هستن

ولی این دوست همسرم دیگه فوق مذهبی هستن، خانومش توی خونه چادر رنگی جلو بسته میپوشه پیش مهمون، یا موقع نشستن خانوما میرن تو آشپزخونه با هم صحبت میکنن، آقایون هم یا بالکن یا حیاط

بعد من الان نمیدونم میخوایم بریم اونجا چی بپوشم، چه جوری برخورد کنم، دفعه قبلی که دعوت کرده بودن یه زوج دیگه هم بودن که دختره مثل خودم بود تقریبا ولی این دفعه کسی نیست و من اصلا نمیدونم با اون خانوم چه صحبت باید داشته باشم،

اه اصلا دوست ندارم برم

وا بنده خدا کاری مگه به شما دارهیه عبا مجلسی بگیر ، هم پوشیدس هم الان ترنده همه چه بی حجاب چه محجبه ...

کاری نداره به من بنده خدا

من خیلی ادم استرسی و مزخرفی هستم که نمیدونم باید چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون پوشش خودت خوبه دیگه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

وااا 😂چرا انقد سخت میگیری عزیزم

احترام بذارید به انتخاب همدیگه ،شما که داری میگی پوششت خوبه حتی اگه لخت هم بودی حق نداشتن دیدگاهشون رو تغییر بدن برات

چیزی نمیشه فقط خودت باش ، همونجوری که هستی قرار نیست چون اونا فوق مذهبین توهم اونجوری بشی یا اونا مثل تو بشن

اخه میترسم برای اونا بد باشهدفعه قبل توی محرم بود رفتیم عبا پوشیده بودمولی الان نمیدونم ،

خب الانم عبا بپوش یا مانتو بلند بپوش

اونا با پوشش شما مشکل داشتن دعوت نمیکردن انقد استرس نگیرین

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

قرآن بخونید🤣

البته شوخی کردم

منم خیلی جاها بوده که نخواستم باشم ولی بودم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

چرا انقدر سختش میگیری

هرچی همیشه میپوشی بپوش

من خودم مذهبیم ولی خانوادمون نه

میرم مهمونی اصلا دقت نمیکنم کی چی پوشیده یادمم نمیمونه

من خودم تو خونه کت سارافون شومیز دامن شومیز شلوار عبا اینا میپوشم شمام هرچی فکر میکنی مناسبه بپوش

همونجوری که هستی برو محجبه هستید که مشکلی هم نداره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️