2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

1 بازدید | 12 پست

سلام دوستان از نزدیکان و اخبار معتبر با چه رتبه ای در منطقه 1 قبول شدن رشته پزشکی بدون سهمیه دانشگاه روزانه یا پردیس؟ شهر و رتبه و دوره و نیم سال کامل بگید به کسایی که نیاز دارن کمک کنید

یه نفر با ۱۵۰۰ پزشکی سنندج

یه نفرم بعد چند سال پشت موندن با رتبه ی ۱۱ پزشکی تهران

یکی هم بود آزاد تبریز پزشکی می خوند رتبه شو نمی دونم

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه اصفهان در سایت رسمی 24 میلیون نوشته عزیز، پردیس پزشکی دانشگاه روزانه نه آزاد

بله منم منظورم همون بود گلم اینی که شما میگی مال سال چنده فامیل ما 1400 اینقدر میداد . دوستم داره پردیس دندون اهواز میخونه 80 میلیون میده ترمی پزشکی 70 میلیونه دیگع دانشگاه ها تاپ تر گرون تر هم میشن الان داشنگاه ازاد تیپ سه پزشکی 100 میلیون ترمی شهریه شه الان

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بله منم منظورم همون بود گلم اینی که شما میگی مال سال چنده فامیل ما 1400 اینقدر میداد . دوستم داره پر ...

خود دانشگاه قید کرده پردیس خودگردان اصفهان برای امساله یک پردیس خودگردان ازاد هم هست که همون مبلغی هست که شما گفتید

خود دانشگاه قید کرده پردیس خودگردان اصفهان برای امساله یک پردیس خودگردان ازاد هم هست که همون مبلغی ه ...

من منظورم پردیس خوگردان دولتیه کمتر از 100 میلیونه ولی منظور شما برای 405 هم هم هیت اگه اون 24 تومن برای 404 هست برای 405 صد در صد با این ابر تورم این قسمت تا 60 70 میلیون هم میرسه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️