2777
2789
عنوان

روزمو خوردم

215 بازدید | 15 پست

۲تا بچه شیر ب شیر دارم

بچه اولم ک کلا شیر خشکی هست بچه دومم هم شیرمنو میخوره هم شیر خشک رو

اینطوریه ک یهویی با شیر خشک لج میکنه وگریه میکنه فقط شیر مادر میخوادمن دیروز شیر نداشتم روزه بودم

الان خوردم روزمو عذاب وجدان دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا نباید بگیری شما

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اولویت بچه اته

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بارداری و شیردهی روزه واجب نیست

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چندماهشه؟ اگه فقط شیر میخوره روزه به شما واجب نیست احتمالا. زنگ بزنید دفتر مرجع

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه شیر میدی نباید بگیری

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای کشورم در تاپیک های سیاسی شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم