2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

78 بازدید | 28 پست

سلام من میخوام کمکم کنید 🥲

من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هاموخوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲

من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو حالت داره

نخونی مطمئن باش اصلا قبول نمیشی

بخونی و تلاش کنی صد در صد قبولی حتی خدایی نکرده قبولم نشی خودخوری نمیکنی چون صدت گذاشتی

تلاشت بکن انشالله به هدفت میرسی

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:
عربی خیلی مهمه حتما شروع کن تست بزن و ترجمه کار کن تاریخ هم همشو نخون جزوه بخون و تست بزن خیلی

تاریخ رو از روی خلاصه درس کتاب تست بخونم اوکیه؟

عربی هم شروع میکنم به خوندن حتما🥲🥲🥲🥲ولی نمیفهمم چیزی

تاریخ رو از روی خلاصه درس کتاب تست بخونم اوکیه؟ عربی هم شروع میکنم به خوندن حتما🥲🥲🥲🥲ولی نمیفهمم ...

درسنامه اگه داری بخون بعد تست یا خلاصه های که تو گوگل هست ولی تست بزن خیلی روزی حداقل ۱۰۰ تست بزن

سعی کن به 10ساعت برسه 6 کمه و نوسانی نخون

اخه میدونی ۱۰ ساعتی که کیفیت نداشته باشه چه فایده وقتی با همون ۶ ساعت خیلی بهتر میشه خوند

ولی چشم ده ساعت میخونم🥲🥲🥲