2777
2789
عنوان

تاپیک

87 بازدید | 12 پست

تو یه تاپیک ازگرونی صحبت شدم من حرف بعضی ها رو تکرار کردم اونم نه حالت تایید از روی خشم و به اشتباه منو مثل اون افراد پنداشتند و حرف های عجیب زدند

واقعا عجیبه..

لعنت به گزارش زنا

داشتیم میخوندیما

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لعنت به گزارش زنا داشتیم میخوندیما

ولش کن آبجی هیچی درست نمیشه فقط تعلیق میشیم

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

یه جوری به من توپیدن یه لحظه گم کردم خودمو 😂

اره دیدم بد برداشت کردن

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

گرونی ک هست البته میشه جای مانتو۷تومنی مانتو۱و نیمب هم خرید ولی اینا هیچ کدوم دلیل نمیشن ما دست ب سم ...

لعنت به بیگانه و بیگانه پرست

منتها من لیاقتم مانتوی ۷ تومنیه نه ۱ونیم بنجول

چرا باید به کم قانع باشم

سلام عزیزم

شبت بخیر

میشه خواهش کنم درخواست منم قبول کنی نیت منم جواب بدی ؟؟ توروخدا

دعا کنید به آرزوهام برسم، نی نی سایتیا دعاشون میگیره.💜 اگه قدرت دیدن آینده افراد و داری یا کسیو میشناسی که این کار ازش بر میاد، بهم درخواست دوستی بده لطفا. درخواست نر های سایت و قبول نمیکنم.

نمیگیرم اخه ولی بخاطر شما چشم

چشمت پر نور عزیزدلم

یک دنیا ممنونم از لطفت

دعا کنید به آرزوهام برسم، نی نی سایتیا دعاشون میگیره.💜 اگه قدرت دیدن آینده افراد و داری یا کسیو میشناسی که این کار ازش بر میاد، بهم درخواست دوستی بده لطفا. درخواست نر های سایت و قبول نمیکنم.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز