fatiyash مدیر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 833 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 35 پست کسی از داروگیاهی مثل رازیانه؛تخم شوید و... استفاده کرده ک جواب گرفته باشه؟ میخام سقط کنم نمیتونم نگهش دارم خودم مریضم زیر نظر دکترم یا قرص سایتوتک کسی استفاده کرده ؟توروخدا بهم بگین وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊 1404/12/02 | 14:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 13211 چیزیش نشد افت فشار نداشت نمیخاس کسی پیشش باشه ؟ میگفت خیلی درد داشته و طناب زده تا دفع شه و بعدش خونریزی افتاده و همین به گفته خودش حالش بد بود ولی نه انقدری ک نیاز کسی داشته باشه 😇
fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 833 میگفت خیلی درد داشته و طناب زده تا دفع شه و بعدش خونریزی افتاده و همین به گفته خودش حالش بد بود ولی ... ممنون عزیزم وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 13211 ممنون عزیزم خواهش میکنم گلم ولی بازهم بدن تا بدن فرق داره میدونم اگ من میخواستم باشم حالم بد میشد 😇
fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 833 خواهش میکنم گلم ولی بازهم بدن تا بدن فرق داره میدونم اگ من میخواستم باشم حالم بد میشد خب منم از همین میترسم چون همیشه فشارم خود ب خود پایینه اینم ک میگن افت فشار داره میترسم وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 13211 خب منم از همین میترسم چون همیشه فشارم خود ب خود پایینه اینم ک میگن افت فشار داره میترسم یکی بگو بیاد پیشت دوستیخواهریشوهرتی کسی 😇
fatiyash مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 833 یکی بگو بیاد پیشت دوستیخواهریشوهرتی کسی خواهر ک ندارم دوستی هم ک بخام بهش اعتماد کنم ندارم شوهرمم رو ماشین سنگینه نیست پس بهتره تنها باشم بالاخره یجوری میشه 🥲😂 وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊