2777
2789
عنوان

اسم رمان

36 بازدید | 3 پست

من چندین سال پیش یه رمان خوندم که دختره تو یه خانواده ای زندگی می کرده خانواده واقعیش نبودن دختره از اون جایی می فهمه خانوادش نیستن که میره قبرستون اونجا کنار قبر یه اقوامیش یه سری مدارک می بینه که می فهمه اسمش شفق احتشامه فک کنم خلاصه روز کنکور یکی از افراد خانواده واقعیش این و می بینه چون شباهت زیادی به مادر بزرگش داشته خلاصه میان این و پیدا می کنن و دختره میره با اونا زندگی می کنه این دختره شفق فک کنم دوتا یا سه تا دوست داره شفق میره خونه احتشام ها اونجا یه پسر عمو داره که دکتره اینا عاشق هم میشن بعد شفق نفر اول یا دوم کنکور میشه خلاصه که دختره تصادف می کنه و میره کما بعد شیش ماه به هوش میاد پایان خوشی داره اسمش و میدونی ؟

من خیلی دنبالش گشتم واقعا دوست دارم دوباره بخونمش

زندگی شکلاتی نبود اسمش؟

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید