2777
2789
عنوان

اعتماد نکردن

46 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا مردم اینطورین اگه ببینن میخوای برای زندگیت تلاش کنی میخوان بکشنت پایین یکی از رفیقام همیشه میبینتم هزار تا ازم سوال میپرسه بعد شروع میکنه تحقیر کردنم یعنی الان درک میکنم که میگن هر کاری میخوای بکنی به کسی نگو خیلیاشونم مثلا نزدیکن بهم من هیچوقت اینطوری باهاشون رفتار نمیکنم ولی واقعا احساس میکنم تنهایی بهترین انتخابه.

خیلی وقت ها نیت بدی ندارن.نه اینکه همه اینطور باشن ولی

دلیلش این هستش ک هرکسی از زاویه دید خودش موضوع و تحلیل مکنه. یچیزایی با باور های بهصی آدما و اون چیزی که همیشه دیدن جور در نمیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم از جانب خانواده هزار بار دچار همچین چیزی شدم.

فقط خودتون باشید ولی درعین حال از تجربه های دیگران هم بهتره ببرید مطالعه کنید راجب اون زمینه. همه جوانب و درنظر بگیرید و چند متر جلوتر تون هم ببینید

فکر نکنم ولی مجبور باشن ادمو نا امید کنن

تو متن پیام تون از واژه تحقیر استفاده کردین. کسی ک تحقیر کنه شما رو دیگه نمیشه بهش گفت دوست حتی اگه بی منظور دست ب همچین کاری زده باشه. یا بهش تذکر بدید یا ارتباط تون رو باهاش محدود کنید

تو متن پیام تون از واژه تحقیر استفاده کردین. کسی ک تحقیر کنه شما رو دیگه نمیشه بهش گفت دوست حتی اگه ...

کسی هست که گذشته امو همش یادم میاره اینکه شکست خوردم و اجازه دادم باهام بد رفتار باشه

کسی هست که گذشته امو همش یادم میاره اینکه شکست خوردم و اجازه دادم باهام بد رفتار باشه

من خودم وقتی میرم خونه مادربزرگمم مدام کودکی و ضعف هام برام مرور میشه درین حد ک اصلا نمتونم یسری کارا رو اونجا انجام بدم.

توانایی هاتون رو رو کاغذ بنویسید و هرروز مرور کنید انقد ک ازدرون باورش کنید بعد کم کم اعتماد بنفس تون قوی تر میشه