2777
2789
عنوان

آشتی کردیییم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
نه ۲۴ سالشه😅

خب هنوز کله ش بو قرمه سبزی میده ک ممل آمریکایی رو واست میخونه😂 برای ازدواج سنش کمه... درس میخونه؟ درامدش چیه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب هنوز کله ش بو قرمه سبزی میده ک ممل آمریکایی رو واست میخونه😂 برای ازدواج سنش کمه... درس میخونه؟ د ...

عاشق فیلمای قدیمیه.همه رو حفظه😂

شغلش آزادِ درامدش متوسط رو به بالاست😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فاصله بگیرم؟عذرخواهی کرد که🫠گفتش دیگه تکرار نمیکنه.

هدفت از ادامه ی این رابطه چیه؟

اگه واسه خوش گذرانیه مواظب باش بهت آسیب نزنه

کسی که آنقدر راحت این کلمه هارو به زبون میاره وبهت میگه

جذبِ چیش شدی؟

واسه ازدواجم که اصلا بهش فکر نکن

نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم فقط از روی این چند کلمه که گفتی فهمیدم قابل اعتماد نیس

این حرفی نیست که با عذرخواهی بشه جمعش کرد

چیشده😅؟

رفتار ب شدت بچگانه انگار زیر ۱۵سالتون هست

ی چیز دیگه تاپیک قبلیت خوندم این آدم درستی نیست مثل روز برام روشنه ک وقتی پسره خسته شه کات میکنه توام رفتار بچگانه وناآگاه زیاد داری قبل اینا خودت کات کن

هدفت از ادامه ی این رابطه چیه؟اگه واسه خوش گذرانیه مواظب باش بهت آسیب نزنه کسی که آنقدر راحت این کلم ...

هدفم ازدواجه.اینکه همش بهم توجه میکنه،هرجا میره بهم میگه.

نمیدونم خودمم از اول رابطه دلم ناآروم بود یچیزی ته دلم نمیزاره تو این رابطه آرامش داشته باشم.نمیدونم شایدم حساس شدم🤦♀️.

رفتار ب شدت بچگانه انگار زیر ۱۵سالتون هست ی چیز دیگه تاپیک قبلیت خوندم این آدم درستی نیست مثل روز بر ...

آخه خیییلی دوسش دارم اگه یروزی بزاره بره واقعا نابود میشم😅.چون بهش دل دادم،تن دادم،به این راحتیا نیست که بزارم برم آخه اینطوری به خودم بی احترامی میکنم نمیشه.

آخه خیییلی دوسش دارم اگه یروزی بزاره بره واقعا نابود میشم😅.چون بهش دل دادم،تن دادم،به این راحتیا نی ...

وای دختر خیلی ساده لوحی

دلم ب حال ساده لوحیت میسوزه

هرچی میگم گوش نمیدی امیدوارم دنیا جور دیگه بات تا کنه کب حرف من نرسی و خوش باشی

دختر ی سوال با همین آقا ک هی ک ص میگفت رابطه داشتی و پرده پاره شده؟ ازش مطمئنی؟ بیماری چیزی نگیری؟

نه عزیزم قبلا بهم تجاوز شده بود.اکسم هم از گذشتم مو به مو با خبر بود چون همه چیو گفته بودم اونم وقتی با هم م...شروب خوردیم و تو حال خودم نبودم بهم تجاوز کرد با اینکه میدونست قبلا بهم تجاوز شده و گریه هامو نادیده گرفت ولی قول ازدواج داد و منم پذیرفتمش.بعدشم به بهانهٔ گذشتم ولم کرد ولی روز بعد به بهانهٔ اینکه با دخترخالش نشون کرده و قراره بره خواستگاریش ترکم کرد.کلا دوبار بهم تجاوز شده و پارتنرمم از گذشتم مو به مو باخبره و مشکلی نداره.باهاش رابطه دارم چون همون اول رابطه که اصرار میکرد باهاش اوکی بشم بهش گفتم اگه من برم تو رابطه ای صدمو میزارم نمیخوام باز صدمه ببینم اونم گفت من قصدم ازدواجه منو با پسرای لاشی یکی ندون.

وای دختر خیلی ساده لوحی دلم ب حال ساده لوحیت میسوزه هرچی میگم گوش نمیدی امیدوارم دنیا جور دیگه بات ت ...

خدا از دهنت بشنوه🫠❤️

واقعا تحمل مشکل دیگه ای رو ندارم.

هدفم ازدواجه.اینکه همش بهم توجه میکنه،هرجا میره بهم میگه.نمیدونم خودمم از اول رابطه دلم ناآروم بود ی ...

تاپیکاتو خوندم هدفت ازینکه صدتو میزاری تو رابطه چیه ؟

چرا با خودت اینجوری میکنی؟

آنقدر ساده نباش فقط واسه سو استفاده میخوان باهات باشن

اگر کسی حرف رابطه زد کوتاه نیا وکات کن

یا ازدواج کن با یه آدم درست

حداقل شوهرت ازت سو استفاده نمیکنه

اینجوری پیش بری اصلا عاقبت خوبی در انتظارت نیس

نه عزیزم قبلا بهم تجاوز شده بود.اکسم هم از گذشتم مو به مو با خبر بود چون همه چیو گفته بودم اونم وقتی ...

چی بگم والا ولی حداقل از کاندوم استفاده کن بیماری جنسی نگیری مطمئنا دوست پسرت با خیلیا رابطه داشته

ی چیزو خواهرانه میگم هیچ وقت صدتو برا کسی نزار آدم برا شوهرشم صدشو نمیزاره

پسرا حرف مفت زیاد میزنن یکم زرنگ باش