2777
2789
عنوان

ازدواج یا مجردی

97 بازدید | 14 پست

من همش حس میکنم دیگه قرار نیست کیس خوب ازدواج داشته باشم یعنی حس میکنم ازدواج از من دور شده مدام با خودم میگم نکنه من هرگز ازدواج نکنم و تا آخر عمرم مجرد بمونم و تنها باشم . ۲۵سالمه دوست ندارم ازدواج سنتی داشته باشم دلم میخواد یک کیس خوب باشه که چند مدت حرف بزنیم و به دلم بشینه ولی الان میبینم همه از سن خیلی کم دوست پسر دارن .الان واقعا دوست داشتم یکی همراهم باشه انقد تنها نباشم میدونم قسمته ولی چرا سراغ من نمیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به قول معروف الان هر کی دوست پسر داره از قدیم داره. خوب و بد همه رو بردن

دقیقا هرکیو میبینم از ۱۹ ۲۰سالگی با یکی بوده الان فقط پسرای عقب مونده موندن

بخدا نمیخوام مسخره کنم ولی هرچی سنتی هست واقعا شوته

یعنی از دنیا عقبه یکیشونم حتی نرمال نیست

دقیقا هرکیو میبینم از ۱۹ ۲۰سالگی با یکی بوده الان فقط پسرای عقب مونده موندن بخدا نمیخوام مسخره کنم ...

تو سایت اکثر تاپیکها فقط فکر ازدواج آمد و گزینه دیگرشون مجردی درحالی که باید ازدواج خوب و بد رو قیاس کرد وگرنه اکثرا که ازدواج میکنن اما چه فایده اگر بد باشه

پسری که ویسکی میخوره و هی با دوستاش میره مهمونی واسه ازدواج خوبه؟

نه همشون که اینطور نیستن

واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم اللن خیلیا یه دوست پسر شبیه خودشون دارن و تهشم به ازدواج ختم میشن ولی ایناییکه سنتی میان کلا از دنیا دورن مثلا انگار از دهه ۴۰اومدن اصلا تیپ نوع حرف زدن

منم ۲۵ امتازه به فکر ازدواج افتادمبا سنتی مشکلی ندارم ولی اشنایی باید خوب و طولانی باشه برام

منم با سنتی که ببینم خوبه مشکل ندارم یمدت آشنا میشم ولی تاالان همه سنتی ها ناامیدم کردن

یعنی در حدی نبودن که دیگه برسه به آشنایی

دوستام دو نفر الان تازه سنتی ازدواج کردنعالی بودن

خوشبحالشون حتما به دلشون نشسته

من طبق سنتی های خودم میگمجالب نبودن

خوب باشه آدم یمدت آشنا میشه

نه همشون که اینطور نیستن واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم اللن خیلیا یه دوست پسر شبیه خودشون دارن و تهش ...

اره خب اینم هست... من که پسری که بهم بخوره پیدا نکردم.. مثلا همین خیلی سوسوله مثلا زنجیر میندازه گردنش بازی میکنه با دوستاش فک کنم تتو داره 🥲