2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک اسم کنکور میبینم کهیر میزنم😭😂

باورت میشه 3سال پشت موندم تا قبول شم؟ پاره شدم قشنگ🥲

سال اول انقد درگیر مدرسه شدم برنامم خوب نبود از یجایی ب بعد فقط،برا نهایی خوندم

سال دوم کلی پول مشاور و کلاس دادم ولی هیچکدومش مفت نمی ارزید

سال سوم یه روز رفتم مدرسه از کتابخونه ش کتاب تست بردارم خدا پدر دبیر ریاضی مونو بیامرزه نشست 1ساعت باهام حرف زد یه مشاور معرفی کرد من بهش پیام دادم باهام تماس،گرف و انقد حس خوبی ازش گرفتم همون روز ثبت نام کردم . هم برنامه عالی بهم میداد هم یکم بخاطر مشکلات خانواده و سرزنش ها ک چرا پشت کنکوری شدی باز تحت فشار اضطراب و افسردگی بودم راجب اونم کلی کمکم کرد. و خداوکیلی خودمم کم کم درست حسابی نشستم خوندم , سحرخیز شدم، ساعت مطالعه م زیاد شد، تو یه روز کمتر از 300تا تست نمیزدم و نهایتا رسیدم ب دارو سازی که دیووونش بودم

شما هم خوب تحقیق کن بنظرم

بعد شروع کن

ولی وقتی شروع کردی دیگه یه روزم از دست نده ایشالا قبولی

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

و منی ک اسم کنکور میبینم کهیر میزنم😭😂باورت میشه 3سال پشت موندم تا قبول شم؟ پاره شدم قشنگ🥲 سال اول ...

وای منم عاشق داروسازیم🥺🥺 خوشحالم برات ک قبول شدی

امیدم به توعه خدا❤️

وای منم عاشق داروسازیم🥺🥺 خوشحالم برات ک قبول شدی

مرسی عزیزم ❤️❤️

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

من پارسال سه رقمی شدم دیر هم شروع کرده بودم اگه میخوای مشاور خودمو میتونم بهت معرفی کنم

کی شروع کردی؟

میدونم که میتونم هدفم رتبه کشوری زیر500در کنکور 1405 هست که خانوم دکتر بشم و در دانشگاه تهران درس بخونم و بدرخشم❤️😅🥰