2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

122 بازدید | 10 پست

با یه پسری ۶ ماه صحبت میکردم

که من این پسرو دوستم میدیدم و همه چیزو بهش میگفتم و در مورد پسرایی که بهم پیشنهاد دادن/اکسام بهش میگفتم و کلا خیلی بچه بازی در اوردم و تو بحثا کلی بهش توهین میکردم اون حتی بهم یه بارم نگفت گمشو

مشکل اینجا بود که این پسر منو دوستش نمیدید و منو خیلی دوست داشت واقعا وقتی که رفتش اینارو بهم گفت و خیلی هم حامی بود

و بد ۲ ماه تو همین جریانا دوباره پیام داد و هی حالمو میپرسید ولی من دیگه بهش پیام ندادم اونم نداد

و من بعد رفتنش متوجه شدم که دوسش دارم

الان میخام ببینم که درسته برم بهش پیام بدم یا نه؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش نداریچون سرویس بهت میداده الان قطع شده،تو به اون سریس دادن وگوش شنوا نیاز داری نه عشق عاشقیدست ...

اگه دوسش ندارم چرا هر دقیقه دارم بهش فکر میکنم؟🥲

ولش کن تروخدا کم برو ارامش روان اون بدبخت رو بهم بزن تو عاشق نیستی فقط دنبال سرگرمی که اوقات فراغتت ...

بعضی دخترها واقعا وجدان ندارند حیف چند تا پسر خوب هم پیدا میشه به اونا هم ضربه ی بدی میزنند الان اسی اصلا مهم نیست براش حال اون پسر تو چه وضعیتی فقط حال خودش مهم