2777
2789
عنوان

جیش💛😁

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 93 پست
چی میگی بیسواد درست بنویس مسخره ات میکنم باز سیس عقاب میگیری فک میکنی الگویی😂

ایموجیات بیشتر کم فشاری شدنتو ببینم سکته نکنیا گفتم نامزد دارم البته درسته کسی به شوهر عقده ایت حسودی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایموجیات بیشتر کم فشاری شدنتو ببینم سکته نکنیا گفتم نامزد دارم البته درسته کسی به شوهر عقده ایت حسود ...

یوقت واسه نامزدت شام درست نکنیا🤣

حیف اون جوون رعنا که قراره با تو زندگی کنه دلم واسش سوخت🤣

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مسخره کن تا جونت بالا بیاد زندگی تو خودش ته مسخرست عقاب که تویی از من الگو میگیری

عقاب منم🤣باشه منم

عقاب به کسی میگن که ازش الگو میگیرن پس عقاب منم😂😎

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اخههه کی ب شوهر عقده ای تو حسودی کنه جای تعجب داشت واسم حالا میترسم گفتم نامزد دارم سکته کنی هرچند ا ...

اون تیکه ای که گفتی نامزد داری دوباره ریپ بزن ببینم😏

یوقت واسه نامزدت شام درست نکنیا🤣حیف اون جوون رعنا که قراره با تو زندگی کنه دلم واسش سوخت🤣

اوخیی دوباره تقلید کردی من کی گفتم اینو اخه تو تاپیک ردی شوهرم فلانه لااقل یکم از خودت دربیار هرچند بی عقلی همون خیاطی باشی بهتره

اوخیی دوباره تقلید کردی من کی گفتم اینو اخه تو تاپیک ردی شوهرم فلانه لااقل یکم از خودت دربیار هرچند ...

رسما دیوانه ای

صبر کن ریپ بزنم تا ببینی وی گفتی شام درست کن

عقاب منم🤣باشه منمعقاب به کسی میگن که ازش الگو میگیرن پس عقاب منم😂😎

اره البته بلا نسبت عقاااب واییییی تو الگوییی کجات الگوعه خوبه دخترت الگوش توعه مامان فشاری داره

مسخره میکنی ک این همه ریپ میزنی داری میسوزی بدبخت رو شام واسه شوهرت اماده کن دیگه تو بیسوادی ک یچیز ...

ایناهاش 🤣

اره البته بلا نسبت عقاااب واییییی تو الگوییی کجات الگوعه خوبه دخترت الگوش توعه مامان فشاری داره

فشار که تو میخوری بخاطر تاپیک یه نفر دیگه عرر میزنی🤣حالا باز برو تاپیکامو بخون بی عرضه

فشار که تو میخوری بخاطر تاپیک یه نفر دیگه عرر میزنی🤣حالا باز برو تاپیکامو بخون بی عرضه

بی عرضه تویی ک نمیتونی یچی یادبگیری فق تقلید میکنی میخونم تا جونت بالا بیاد وقتی فرق تیکه رو نمیفهمی بیشتر از این انتظار نمیره عرر رو ک ت میزنی بابا