2777
2789
عنوان

جیش💛😁

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 93 پست
دنبال چی هستی تو تاپیکام🤣حتما زیر ۱۰ سالته اره🤣🤣🤣🤣واستا ریپ بزنم معلومه کم عقلی هوش و حواس ندار ...

کم عقل ک صفتته اینقدر نگو همه فهمیدن تو که عقلت زیر ده ساله مشخصه از فشاری شدنت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کم عقل و که من گفتم نادون دیدی الگومی

اخه احمق پست من توی صفحه قبله پست تو توی این صفحه

واقعا دلم به حالت میسوزه هم بی پولی هم هوش و حواس نداری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

کمتر بزن تا بتونی ببینی اینجا نوشتم خانعات اخه بیمغز اون خاعناته که من میخواستم بنویسم خاندانت

خب منم همین طرز نوشتن و کم سوادیتو دارم مسخره میکنم ولی کیه که بفهمه فک میکنی الگویی

زاااارت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اخه احمق پست من توی صفحه قبله پست تو توی این صفحه واقعا دلم به حالت میسوزه هم بی پولی هم هوش و حواس ...

احمق جد و ابادته درست صحبت ن عوضی دلت ب حال خودت بسوزه برو سفره جمع کن تو بی پول تویی بابا از تاپیکات داره میباره دلت ب حال شوهرت بسوزه سیسی

خب منم همین طرز نوشتن و کم سوادیتو دارم مسخره میکنم ولی کیه که بفهمه فک میکنی الگوییزاااارت

طرز نوشتن من یا طرز کوری و بیسوادی تو ک ی کلمه رو خوب نمیخونی الگوت نبودم هی تقلید نمیکردی زارت تو دهنت

احمق جد و ابادته درست صحبت ن عوضی دلت ب حال خودت بسوزه برو سفره جمع کن تو بی پول تویی بابا از تاپیکا ...

یادم باشه حتما واست ده هزاری کنار بزارم سر چهارراه دیدمت بدم

یه پماد سوختگی لازم داری🤣

طرز نوشتن من یا طرز کوری و بیسوادی تو ک ی کلمه رو خوب نمیخونی الگوت نبودم هی تقلید نمیکردی زارت تو د ...

خوب چون بیسوادی دیگه نمیتونی خوب بنویسی

منم تقلید نمیکنم دارم مسخره ات میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

خوب چون بیسوادی دیگه نمیتونی خوب بنویسیمنم تقلید نمیکنم دارم مسخره ات میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

مسخره میکنی ک این همه ریپ میزنی داری میسوزی بدبخت رو شام واسه شوهرت اماده کن دیگه تو بیسوادی ک یچیز دیگه میخونی از حرفام

برای خودت بگیر بیشتر بپری وسط حرفا فشاری

من که پول دارم هر زمان بخام میخرم ولی تو الان بی پولی نیاز شدیدم داری😥🤣

مسخره میکنی ک این همه ریپ میزنی داری میسوزی بدبخت رو شام واسه شوهرت اماده کن دیگه تو بیسوادی ک یچیز ...

با این اخلاقت کسی تورو نگرفته که به شوهر داشتنم حسودی میکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ترشیده🤣🤣🤣

اره من پولدارم دستم ت جیب خودمه تو فلا بفرق هزاری با صدتومنی نمیدونی

چی میگی بیسواد درست بنویس مسخره ات میکنم باز سیس عقاب میگیری فک میکنی الگویی😂