2777
2789

بچه ها من پولم اندازه ای هست که بخوام یه آپارتمان نقلی و نوساز بخرم

به نظرتون آپارتمان بخرم یا طلا..

از نگهداری طلا میترسم.. نمیدونم چکار کنم..

پولک نقد دستمه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا سه و نیم میلیون خریدیم اونموقع

من حتی گرمی صد هم یادم میاد بود خیلی ارزون بود خودم رو گرم ۳٠٠ فروختم خیلی ناراحتش شدم 😂

الان فقط یازده گرم دارم

کاربری دست دو نفر 🙂↕️

بچه ها من پولم اندازه ای هست که بخوام یه آپارتمان نقلی و نوساز بخرم به نظرتون آپارتمان بخرم یا طلا.. ...

فقط نقد نگه ندار . میگن مسکن میخاد رشد کنه ولی نمیدونم چقدر درسته . طلا هم هیچ وقت ضرر نداره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

پس شما بیشتر باید بخندی به این اوضاع

نه بعدها فروختمش،من خیلی باید گریه کنم من اون موقع که سکه تمام دونه ای صد تومن بود سی تا فروختم شد سه میلیون بابام و دو میلیون بهم داد ماشین خریدم😵💫

فقط نقد نگه ندار . میگن مسکن میخاد رشد کنه ولی نمیدونم چقدر درسته . طلا هم هیچ وقت ضرر نداره

خیلی مرددم

نمیدونم کدوم تصمیم بهتره

لعنت به این ناامنی اقتصادی..

بچه ها من پولم اندازه ای هست که بخوام یه آپارتمان نقلی و نوساز بخرم به نظرتون آپارتمان بخرم یا طلا.. ...

منم موندم

شوهرم ولی میگه خونه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خیلی مرددم نمیدونم کدوم تصمیم بهتره لعنت به این ناامنی اقتصادی..

اگه خونه داری ، طلا بخر . اگه خونه نداری ،خونه بخر. البته نظر منه بازم خودت دودوتا چهارتا کن. ببین خونه کدوم منطقه گیرت میاد ، یه خواب چند میتونی اجاره بدی . شاید اصلا با احارش بتونی وام بگیری طلا بخری و ..

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

اگه خونه داری ، طلا بخر . اگه خونه نداری ،خونه بخر. البته نظر منه بازم خودت دودوتا چهارتا کن. ببین خ ...

خونه داریم..

هدفم پس اندازه فقط..

اگر خونه بگیرم اجاره ش تقریبا ماهی پونزده تومنه..

از طلا یکم میترسم که بدزدن

اما میدونم رشد طلا احتمالا بیشتر بشه