2777
2789
عنوان

خواستگارم

1 بازدید | 36 پست

خانما یه خواستگار دارم که چندین سال خواستگار منه تقریباً ۲ سالی میشه هرگز اجازه ندادم پسر بیاد خونمون و الان ندیده میخوام ردش کنم به دو دلیل دلیل اول اینکه با توجه به صحبتهایی که از خونوادش شنیدم ما از لحاظ سیاسی عقیدتی فرق میکنیم و اینکه خانوادهاش به شدت آدمای خسیسی هستند ولی اینکه پسر خسیس باشه یا نه نمیدونم چون ندیدمش و باهاش ننشستم

پسر مهندس شرکت نفت هستش و حقوقش ماهی ۵۰ میلیون ز لحاظ قیافهام معمولی

من تا حالا خواستگاری با چنین شرایطی نداشتم یعنی شغلش این باشه و خواستگار خوب اصلاً نداشتم بقیه کارشون زیاد جالب نبود

البته یه بار تا مرحله عقد رفتم و به هم زدم با یه پسر دیگه اونم به دلیل دروغگویی و خساستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میخوای ببینش آشنا شو شاید خوب بود ولی خب هر چند خیلی کم پیش میاد بچه ی یک خانواده خصلت های اونارو نداشته باشه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اختلاف سیاسی چی؟!

منو خانوادم ۳ نفریم هر ۳ دامون عقیده سیاسی متفاوتی از اون یکی داره مهم اینه به بحث و جدلی نرسه😁

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

پول زندگی رو نمیساز بلکه اون چیزی که زندگی رو میسازه تفاهم هست پول توی زندگی به دست میاد ولی اخلاق و تفاهم توی ذات طرف هست توی آمار طلاق بیشترین کسانی که طلاق میگیرن توی طبقه های مرفع جامعه هستن بعدهم بدون دلیل کسی رو رد نکنید اگر دنبال آَشنایی بیشتری هستید جلسات و نامزدی رو طول بدیدتا طرف دستتون بیاد

منو خانوادم ۳ نفریم هر ۳ دامون عقیده سیاسی متفاوتی از اون یکی داره مهم اینه به بحث و جدلی نرسه😁

درسته

ولی تو بحث تربیت بچه میترسم به اختلاف برسیم

زمین تا اسمون فرقه بینمون

پول زندگی رو نمیساز بلکه اون چیزی که زندگی رو میسازه تفاهم هست پول توی زندگی به دست میاد ولی اخلاق و ...

آخه میدونید من هنوز اجازه ندادم پسره بیاد اینا دو سالیه به من چسبیدن میترسم بگم پسرت بیاد با هم آشنا بشیم اینا دیگه ولم نکنن البته پسره به باباش گفته که بهشون بگید که ما فعلاً با هم آشنا میشیم عقد نمیکنیم چند ماه بعدش عقد میکنیم اگه به تفاهم رسیدیم

خب اختلاف سیاسی چی میشه ؟!

بنظر من ندیده رد نکرد

باهاش صحبت کن

اینم بدون هیچکس پیدا نمیشه که هیچ اختلافی نباشه زن و مرد همینن

اگه صحبت کردی دیدی قابل حله فرصت بده

اگر نه که خودت میدونی

بنظر من ندیده رد نکرد باهاش صحبت کن اینم بدون هیچکس پیدا نمیشه که هیچ اختلافی نباشه زن و مرد همینن ا ...

آخه چطور مسائل سیاسی رو باهاش مطرح کنم از طرفی ایشون تو جایگاهی هستند که مثلاً ممکنه اگه من نظرمو بدم و ایشون جایی بگه حتی از کارم طرد بشم