my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4520 عنوان چراااا 1 بازدید | 3 پست م خطم دائمیه ۶۰ تومن بدهی داشتم حالا پرداختش کردم جا اینک بدهیم صاف شه زده ۱۲۰ تومن بدهی😐😐😐😐😐😐😐😐 اول ۳۵ پرداخت کردم شد ۹۰ تومن اوردم ۲۵ دیگ پرداخت کردم زد ۱۲۰ بدهی😐😐😐چیکار کنم الان؟؟ کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره امروز | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4520 میشه بگید😐 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
شکوفه_زمستانی عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 749 میشه بگید😐 چاره ای نیست باید پرداخت کنی حتما هر روز که ندادی اضافه کرده توی تاپیک های من با عنوان امروز✅ هرگز نظر نزارید
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4520 چاره ای نیست باید پرداخت کنی حتما هر روز که ندادی اضافه کرده اخع هیچ وقت اینطوری نبوده با برنامه ایرانسل من پرداخت کردم عجیبه فک کنم ایرانسلم دیگ داره علنی دزدی میکنه کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره