2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایددد

136 بازدید | 11 پست

تایید سوابقو رفتم کافی نت انجام دادم

ولی مدیر مدرسع گفت ممکنه اشتباه انجام بدن

یا انجام ندن

استرس گرفتم، چجوری بفهمم سوابقم تایید شده؟

اولین کنکورمه هیچ بلد نیستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو توسایت مای مدیو اونجاانجام داده باشن تاییدیه وکدرهگیری هست اگه رفتی انجام دادن دیگه مگه برگه ای چیزی بهت ندادن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

برو توسایت مای مدیو اونجاانجام داده باشن تاییدیه وکدرهگیری هست اگه رفتی انجام دادن دیگه مگه برگه ای ...

داده بهم ی برگه،اینقد کیفیت چاپش پائینه اصلا نمیدونم چی به چیه هیچ مشخص نیس

داده بهم ی برگه،اینقد کیفیت چاپش پائینه اصلا نمیدونم چی به چیه هیچ مشخص نیس

خودت بازازسایت چک کن خیلی راحته ولی احتمالاانجام داده ۲۶۰ازت گرفت؟

نه ۳۵۰آخه نمیدونم چجوری سایت سنجش رمز ورود داره درستع؟

خب دستمزد خودشم برداشته

آره اول ازمای سنجش باید واردشی اگه رمزشم یادت نیست شماره ای که وقت ثبت نام دادی روتوقسمت فراموشی رمز بزن رمزت روبرات میفرسته بعدکه واردشدی ازاونجابرو مای مدیو وچک کن اطلاعاتت رو

ریپلایت رو منو پاک کردی چون خودت فهمیدی چی باید بگی نگی منم پاک کردم ریپلایم رو ...

اگه در جهت رسیدن به آرزوهاتون قدمی بر نمیدارین و فقط توهم میزنید و گنده گنده حرف میزنید روی من به هیچ وجه ریپلای نکنید/ اگه حرف دهنتون رو نمیفهمید روی من ریپلای نکنید چون ادب شما نشون دهنده اینه که تو چه خانواده ای بزرگ شدین/ اگه حسودین و چشم موفقیت دیگران رو ندارین روی من ریپلای نکنین/ اگه عقده نرسیدن دارین و بقیه رو تخریب میکنید روی من ریپلای نکنید/ اگه درست کامنت نمیخونین و الکی یه چیزی میپرونین روی من ریپلای نزنید...