2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چى هست اين نامه ب فرشته ها؟

من خیلی دیدم تاپیک گذاشته بودن راجبش که هرچی بنویسی براورده میشه😐

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
اینجا خیلیا میگفتن جواب داده حتی یه تاپیک در موردش چن وقت پیش تو پربازدیدا بود منم میخوام انجام بدم

اگر نتیجه گرفتی حتما بهم بگو🤔

من خیلی دیدم تاپیک گذاشته بودن راجبش که هرچی بنویسی براورده میشه😐

من یه بار نوشتم دلم هیجان و مهمونی میخواد

نیم ساعت نشده یه دوستم زنگید بریم باغ پیش دوستاش بعدشم یه فامیل مون هم زنگید که بریم خونه شون جوج بزنیم  

بنظرم ضرر که نداره 

چون خودتم بعدش باور میکنی بهش میرسی و انرژی مثبت میفرستی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
من یه بار نوشتم دلم هیجان و مهمونی میخواد نیم ساعت نشده یه دوستم زنگید بریم باغ پیش دوستاش بعدشم یه ...

وااااای چه خوووووب😍😍😍

اگر نتیجه گرفتی حتما بهم بگو🤔

باشه حتما راستش من چند سال پیش بود اصن نمیدونستم این قضیه ی نامه به فرشته ها چیه 

برا شبای قدر بود که میگن سرنوشت یه سال آدم معلوم میشه منم اومدم رو یه کاغذ چیزایی که میخواستم بهشون برسم رو نوشتم  کاغذ رو تا یه مدت برداشتمش بعد دیگه یادم رفت کجا گذاشتم بعد دوسال پیداش کردم دیدم بیشتر اونچیزایی که میخواستمو به دست آورده بودم 

امسالم برا شبای قدر میخوام نامه رو بنویسم

من به اين سبك كه براي فرشته باشه نه 

يه ايميلي برام اومده بود كه گفته بود ١٠ تا از ارزوهات رو با زماني كه ميخواي برات اتفاق بيافته بنويس من هم نوشتم 

اون زمان غيرممكن ترين ارزوم كا كردن تو يه جاي دولتي بود كه به صورت خارق العاده اي اتفاق افتاد هم اون ارزو هم تعداد ديگه اي از ارزوهام ديگه خيلي به نامه فكر نميكردم چند بار الكي نوشتم ولي خيلي برام مهم نبود تا اينكه بعد چند سال دوباره نوشتم اين بار ٣ تا از خواسته هام برام مهم بودن كه بهشون نرسيده بودم اما در كمال ناباوري بهشون رسيدم

بابتشون خداي بزرگ رو شكر ميكنم

اما اون ايميل بهم ميگفت كه بنويسم مثلا من در تير ٩٧ به خواست خدا خانه خريدم

يعني زمان مشخص كني و طوري بنويسي كه انگار اون اتفاق افتاده

من شايد توي اون زمانها دقيقا بهشون نرسيده باشم اما همون حول و حوش بوده

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
من به اين سبك كه براي فرشته باشه نه  يه ايميلي برام اومده بود كه گفته بود ١٠ تا از ارزوهات رو ...

یعنی لازم نیس چندبار بنویسیم؟

واقعا یعنی همون موقعا اتفاق افتاد؟😍😍😍