2777
2789
عنوان

چاپ کتاب

1 بازدید | 3 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من دارم یه رمانی مینویسم که در ژانر دارک رومنس و مافیایی و درام و تراژدیه

بنظرتون مجوز میتونم بگیرم برای چاپ؟

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

اگه کتابتون خیلی صحنه های باز نداشته باشه و البته حرف های سیاسی هم داخلش نباشه امکانش هست ...برای توصیف بوسه و رابطه هم نباید این کلمه رو واضح به کار ببرین ...اگه صحنه ای چیزی داره باید محرم باشن اگه پسره قبل از محرمیت میخواد دختزه رو لمس کنه مثلا باید دستشو از روی لباس بکشه نباید لمس پوستی داشته باشن...اسم کارکتر های اصلی هم نباید اروپایی باشه...طبق رمان های چاپ شده ای که خوندم میگم ...و اینکه حتما تو یه سایت معتبر رمان نویسی که قبلا توش کتاب چاپ شده رمان تون رو پارت گذاری کنید اگه استقبال طی دو ره پارت گذاری زیاد باشه و امتیاز رمان بالا باشع امکان چاپ بالا میره

اگه کتابتون خیلی صحنه های باز نداشته باشه و البته حرف های سیاسی هم داخلش نباشه امکانش هست ...برای تو ...

ایرانی نیست مربوط به سال ۱۹۹۷ در روسیه هست

و اسماشون هم ایرانی نیست

ای خدا..آخه براش خیلی زحمت کشیدم

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانی نیست مربوط به سال ۱۹۹۷ در روسیه هستو اسماشون هم ایرانی نیستای خدا..آخه براش خیلی زحمت کشیدم

نمیدونم شایدم بشه ولی دنگ و فنگش بیشتره الناز دادخواه هم شخصیت های رمانش خارجی بودن ...ولی خب از لحاظ عاشقانه به مشکل میخورید من رمان های داد خواه رو نخوندم شما رمان های چاپ شده خارجی رش رو بخونید ببیند چقدر دستش باز بوده تو نوشتن چون ژانر شما مافیای روسیه هست قضیه سخت میشه میتونستید شخصیت ها رو ایرانی کنید مثلا پسره دو رگه ایرانی روسی باشع دختره هم مجبور بشه حالا برای درس خوندن یا چیزی بره روسیه اینطوزی مجوز گزفتن راحت تر میشد...اگه ایرانی مینوشتید راه تر بود ...این چیزی که شما میگید بعید میدونم به راحتی مجوز بگیره