2777
2789
عنوان

‌مامانا 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست

طبیعیه بهش فشار نیار.

ریاضی زود از ذهن میره.

پسر منم همینطوره. الان کلاس سومه دیگه زیاد اذیتش نمیکنم.

ولی خب برگه امتحانش رو که دیدم بد نبود خوب بود

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم منم کلاس اولی دارم منم دقیقا مثل شمامخدا لعنتم کنه انقد زدمش و تحقیرش کردم خدا ازم نگذرهولی دو ...

درساشون خیلی سخته خدایی اینا چیه اخه بچه کلاس اولی رو دارن دیوونه میکنه سوالات ارزشیابیه مدرسشون انقدر مفهومیه که منم توش میمونم هیچیه این مملکت سرجاش نیس انقدر این بچه ها و تحت فشار گذاشتن که ما هم رد دادیم

اینم درسش خوبه چهارشنبه از مدرسه زنگ زدن تشویقش کردن ولی یه مدته انگار خنگ شده هرچی میگم یه گوش در یه گوش دروازه

شوهرم میگه توام تحقیرش میکنی رفتارت درست نیست بعضی وقتاهم میزنم پدرمو دراورده فقط میخواد تواین اوضاع بی پولی منو بکشونه مشاوره 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه یدفعه که خنگ نمیشه ،اصلا این کلمه و بکار نبردرسهاشون آخر سال سنگینتر میشه ،همزمان با معلم باهاش ک ...

گوشی که نمیشه کلا بگیره، نمیشه تابستان هم نده،

باید مدیریت کنه ، انرژی تخلیه بشه درس خوب میخونن ویادمیگیرن

من فقط جمعه ها میدادم اونم یکساعت، الان بزرگ شده زمانش بیشتر شده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه یدفعه که خنگ نمیشه ،اصلا این کلمه و بکار نبردرسهاشون آخر سال سنگینتر میشه ،همزمان با معلم باهاش ک ...

گوشی که همیشه دستش بوده نمیشه یکدفعه ازش گرفت اونم بچه

الان ما آدم بزرگ میتونیم یک مرتبه گوشی رو بزاریم کنار

باید ساعت استفاده ازش رو آهسته آهسته کم کنه

فارسیش خوبه

ریاضی اول تصویری با اشکال و ابزار یاد بده

فقط هم نمونه سوال بنویس حل کنه ، تدریس بگذار با معلم

ایراد واشکالتش بگو به معلم بگه یا به معلم پیام بده این مبحث مشکل داره پسرم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

درساشون خیلی سخته خدایی اینا چیه اخه بچه کلاس اولی رو دارن دیوونه میکنه سوالات ارزشیابیه مدرسشون انق ...

عزیزم سخته ولی سعی کن دعواش نکنی،البته من خودم سر درس همیشه دعوا کردم بچه مو،ولی ازش معذرت خواهی کردم،الان بزرگتر شده بهتره،براش جایزه بگیر ازش معذرت خواهی کن ،روانش مهمتر از درس،حالا یادم نگرفت مهم نیست،بالاخره یاد میگیره هنوز اول راهه،نزار ازت دور بشه گناه داره،ناز و نوازشش کن،مهم وجودشه ،الهی سلامت باشه همیشه،حالا درس خونم نبود نبود،یجا خوندم،دور از جون،اگر بچه شما قاتل بالفطره هم شد باااید براش مادر باشیدددد ،مهر مادری خیلییی مهمه...

ما به او محتاج بودیم//او به ما مشتاق بود...

درساشون خیلی سخته خدایی اینا چیه اخه بچه کلاس اولی رو دارن دیوونه میکنه سوالات ارزشیابیه مدرسشون انق ...

واقعا دلت میاد تحقیرش کنی

تاحالا خودتو تحقیر کردن

چی بگم بهتون فقط ۶ سالشه

معلم پسرم به خدا انقددد تکلیف میده ما اصلا وقت نمیکنیم که تمرین کنیم تازه اون وسط نقاشی و کاردستی کوفتیم میده که فقط کار ماماناست خودشم میدونه ما میکشیما ولی نمیدونم چه مسخره بازیه

والا ماهان خودمون و راحت درس خوندیم الان داریم دوباره میخونیم با یه شیوه ی سخت تر

خیلی دوس دارم بدونم چی میشه که درس و مشق از روان بچتون مهمتر میشه؟توی دنیای امروزی که ثابت شده هر فرد خلاقیتاش مختص خودشه و درس زمینه سازه پیشرفت هرکسی نیستو بعضیا قدرت هوش و استعدادشون چیزی جز درسه چی میشه که هنوز سر درسایی که دوزار ارزش یادگیری هم نداره بچتونو شکنجه میکنید،بحث تربیت بچه جداست که خوب و بدو یادش بدین ولی درس یه شکنجه روانیه یه چیز مسخره س نکنید تورو خدا بگرد ببین بچت استعدادش چیه همونو دنبال کن حیفه واسه فشاری که بهش میاری نور درونشم خاموش بشه تبدیل بشه به یه ربات خشک و بی روح خلاقیتشو کشف کن به خدا ثابت شده علمی هم همه ی بچه ها قرار نیست درسخون بشن دیگه قدیم نیست که فکر کنن همه ی بچه ها یه شکلن الان هزار مدل هوش فکری و شخصیت متفاوت دارن که باید طبق اون بچه رو رشد بدین نه مباحث خشک و دیکته شده