پسرم کلاس اول تازگیا خیلی خنگ شده توجه وتمرکزش کم شده امروز امتحان ریاضی داشت این مباحث من جلوتر از معلم از چند ماه پیش باهاش کار کردم بلد بود دیروز دیدم هیچی یادش نیس 😢همه خستگی توتنم میمونه بخدا
بعد جالبه دیروز باهاش کار کردم چن تا سوال امروز همونا روازش میپرسم یادش نیس نمیدونم چرا اینجوری شده😒😔😔😔😔اینجوری میبینمش عصبی میشم تحقیرش میکنم بعد خودم عذاب وجدان میگیرم
هرچی بازی توگوشیم دانلود کرده بود همشو حذف کردم گفتم شاید تاثیرات اونا باشه 😕
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ وقت تو تدریس معلم دخالت نکن، هیچ وقت به بچه ات درس یاد نده، خیال اون راحت نکن توکلاس توجه نکنه، میگه مهم نیست مادرم یاد میده
پسر من الان کلاس ۸، ازاول بهش میگفتم روشهای ما با شما فرق داره، برو یادبگیر بیا به منم یاد بده
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
عزیز کار میکنم اوضاعش اینه کار نکنم که هیچی واویلا خون به جیگرم میکنه
میگید جلوتر نکن این کار
نمونه سوال بده تمرین وتکرار کنه، تدریس فقط با معلم
باشه عزیزمکلا گوشی روممنوع کردم جوری خنگ شده که اصن شک میکنم این همون بچه باشه
کلاس اول و دوم فارسی اولویت
اگر فارسی تقویت بشه باعث درک باقی درس ها میشه
استفاده از رنگ ها ،تصویرها برای یادگیری بهتر بهشون کمک میده
ریاضی همراه با بازی جواب هست
برای سنین پایین این مباحث فرار هست باید مادام تمرین و تکرار بشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باشه عزیزمکلا گوشی روممنوع کردم جوری خنگ شده که اصن شک میکنم این همون بچه باشه
نه یدفعه که خنگ نمیشه ،اصلا این کلمه و بکار نبر
درسهاشون آخر سال سنگینتر میشه ،همزمان با معلم باهاش کار کن،جلو جلو کار نکن،تعطیلات هم شد و حتی تابستون کلا گوشی و ازش بگیر ،توی عید هم کمی درس باهاش تمرین کن،مباحثی که خوندن داخل کلاس،تشویشق کن ،حرف سنگین بهش نگو،مخصوصا کلمه خنگ اصلااا جلو روش نگی بهش