2777
2789
عنوان

جوش هام کی میره

100 بازدید | 12 پست

سلام

من جوش های بلوغم از ۱۶ سالگی شروع شد و الان که ۱۹ سالمه به طور شدید هنوز هست و همشون هم قرمز هستن(چرکی نیستن)

چت جیبیتی میگه از ۱۸ تا ۲۰ سالگی این نوع جوش ها طبیعیه به خاطر تغییرات هورمونی و میگه کا از ۲۰ به بعد شروع به رفتن میکنه

شما تجربه مثل من رو داشتید؟میشه بگید آخرش چی شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای من که هیچوقت نرفت جوش شدید نشون دهنده یه مشکلی هست که بهتره دنبال درمان باشی مخصوصا اگر نگرانی ردشون موندگار بشه، لایف استایل و ورزش هم در کنارش قرار بدی ولی بعضیامون قراره تا اخر عمر جوش بزنیم گویا

ممکنه بخاطر حرارت کبد هم باشه اگه با گرمیجات بدتر میشه و روی صورت هست

اگه زیرچانا باشه که بخاطر تنبلی تخمدانه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

من چی بگم که از ۱۲,۱۳ سالگی شروع به جوش زدن کردم وتا الانم که ۱۹ سالمه ادامه داره .

دکترم رفتم گفتم من تو سن بلوغ نیستم چرا جوش میزنم گفت نزن این حرفو هنوز تو بلچغی الان که خیچی ممکنه تا ۲۵ سالگی هم جوش بزنی یه محلول کلیندامایسین داد که تاثیر خاصی نداشت

البته من جوشام بیشتر قبل پریوده الانم قبل پریودیمه دو تاجوش مزخرف کنار هم زد که داشت حالم ازشون بهم میخورد اومدم کندمشون الان همش میترسم علامتش بمونه .