توی شرایط خیلی سختیم شوهر مریض با یه بچه کوچیک. خودم کار میکنم تو خونه مردم ولی هرکاری میکنم نمیرسونم لطفا اگه صدقه ای کمکی چیزی دارید شرمندم 😭
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی
شرمندم من خودم گرفتارم😔 کاش کاری میتونستم برات انجام بدم... ولی خودمم شرمنده بچه هامم الهی خدا بهت ...
ممنونم آن انشالله خدا کمک توهم بکنه
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان شرایط زندگی برای همه سخته،اینستا میری یه عده با پیج میان درخواست پول میکنن آخرش من شماهارو درک نکردم اگه واقعا نیازمندید چطوری بسته میخرید میاید اینجا درخواست پول میکنید از دیگران ،بس دیگه کم از احساسات دیگران استفاده کنید،