2777
2789

از این پوشک شورتی هایی قابل شستوشو هستن خوبه من میخواستم از پوشک بگیرم دوتا خریدم نم پس نمیدن جهت محکم کاری هم از اینکه بخاطر پی پی ک بدم میومد از روی پوشک بشورم از دارو خونه کُهنه بچه گرفتم ک اصلااا نم پس نده و محافظ کُهنه هم خریدم ک وقتی کُهنه رومیزارم تو پوشک دائمی ها محافظ هم بزارم روی کُهنه وقتی پسرم پی پی میکرد راحت محافظ رو برمیداشتم مینداختم سطل آشغاال کهنه و پوشک هم میشستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی میگین؟ آخه با این روش کل لباس بچه آلودع و کثیف میشه

من که تو اطرافیان خیلی دیدم ، نه حالا برا قیمت پوشک برا جلوگیری از سوختگی و.. روزی چن ساعت بعد دستشویی کردن بچه البته ، تشک پلاستیکی میندازن بچه رو بدون شلوار میذارن روش

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

حرف قشنگی نزدی

والا خودمم نوزاد دارم

حقیقته

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

منبچمبه دوگره حساسیت داره دارمقکرمیکنمیه شورت براش بدوزم و کهنه بذارمتوی شورته و بپوشونمش شورت و . بعد کهنه بینه پاهاشو زود زود عوض کنم که نم نده .

واسه پسره اولماینکارو میکردم تو خونه

من که تو اطرافیان خیلی دیدم ، نه حالا برا قیمت پوشک برا جلوگیری از سوختگی و.. روزی چن ساعت بعد دستشو ...

خوشبحال اطرافیانتون

بچه هاشون یه جا بند میشن

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

بله منی که خودمم درگیرشم و دنباله یه راه حل میگردم .بچم به مامی دوگره حساسیت داره دنباله یه راهه دیگ ...

این پوشک شورتی هایی قابل شستوشو هستن خوبه من میخواستم از پوشک بگیرم دوتا خریدم نم پس نمیدن جهت محکم کاری هم از اینکه بخاطر پی پی ک بدم میومد از روی پوشک بشورم از دارو خونه کُهنه بچه گرفتم ک اصلااا نم پس نده و محافظ کُهنه هم خریدم ک وقتی کُهنه رومیزارم تو پوشک دائمی ها محافظ هم بزارم روی کُهنه وقتی پسرم پی پی میکرد راحت محافظ رو برمیداشتم مینداختم سطل آشغاال کهنه و پوشک هم میشستم

منبچمبه دوگره حساسیت داره دارمقکرمیکنمیه شورت براش بدوزم و کهنه بذارمتوی شورته و بپوشونمش شورت و . ب ...

شورت اموزشی بگیر که نم نده

خوشبحال اطرافیانتون بچه هاشون یه جا بند میشن

برا بچه های کوچیک این کارو میکنن بیشتر، زیر ۱ سال

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

والا خودمم نوزاد دارمحقیقته

اخرش تو تاپیکت عکسه نیومد ها منتظر بودیم😂🦥

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

اخرش تو تاپیکت عکسه نیومد ها منتظر بودیم😂🦥

لامصب تاییدش نکرد 😥

اینکه شما خودتونم نوزاد دارید دلیل نمیشه حرفتون حقیقت باشه ها...

باشه عزیزم خودتو ناراحت نکن سر صبحی