2777
2789

از این پوشک شورتی هایی قابل شستوشو هستن خوبه من میخواستم از پوشک بگیرم دوتا خریدم نم پس نمیدن جهت محکم کاری هم از اینکه بخاطر پی پی ک بدم میومد از روی پوشک بشورم از دارو خونه کُهنه بچه گرفتم ک اصلااا نم پس نده و محافظ کُهنه هم خریدم ک وقتی کُهنه رومیزارم تو پوشک دائمی ها محافظ هم بزارم روی کُهنه وقتی پسرم پی پی میکرد راحت محافظ رو برمیداشتم مینداختم سطل آشغاال کهنه و پوشک هم میشستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی میگین؟ آخه با این روش کل لباس بچه آلودع و کثیف میشه

من که تو اطرافیان خیلی دیدم ، نه حالا برا قیمت پوشک برا جلوگیری از سوختگی و.. روزی چن ساعت بعد دستشویی کردن بچه البته ، تشک پلاستیکی میندازن بچه رو بدون شلوار میذارن روش

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

منبچمبه دوگره حساسیت داره دارمقکرمیکنمیه شورت براش بدوزم و کهنه بذارمتوی شورته و بپوشونمش شورت و . بعد کهنه بینه پاهاشو زود زود عوض کنم که نم نده .

واسه پسره اولماینکارو میکردم تو خونه

من که تو اطرافیان خیلی دیدم ، نه حالا برا قیمت پوشک برا جلوگیری از سوختگی و.. روزی چن ساعت بعد دستشو ...

خوشبحال اطرافیانتون

بچه هاشون یه جا بند میشن

من به نیت رزق و روزی چله واقعه میگیرم برات ، یا هر چله ای که بخوای بهم درخواست بده

بله منی که خودمم درگیرشم و دنباله یه راه حل میگردم .بچم به مامی دوگره حساسیت داره دنباله یه راهه دیگ ...

این پوشک شورتی هایی قابل شستوشو هستن خوبه من میخواستم از پوشک بگیرم دوتا خریدم نم پس نمیدن جهت محکم کاری هم از اینکه بخاطر پی پی ک بدم میومد از روی پوشک بشورم از دارو خونه کُهنه بچه گرفتم ک اصلااا نم پس نده و محافظ کُهنه هم خریدم ک وقتی کُهنه رومیزارم تو پوشک دائمی ها محافظ هم بزارم روی کُهنه وقتی پسرم پی پی میکرد راحت محافظ رو برمیداشتم مینداختم سطل آشغاال کهنه و پوشک هم میشستم

منبچمبه دوگره حساسیت داره دارمقکرمیکنمیه شورت براش بدوزم و کهنه بذارمتوی شورته و بپوشونمش شورت و . ب ...

شورت اموزشی بگیر که نم نده

من به نیت رزق و روزی چله واقعه میگیرم برات ، یا هر چله ای که بخوای بهم درخواست بده

والا خودمم نوزاد دارمحقیقته

اخرش تو تاپیکت عکسه نیومد ها منتظر بودیم😂🦥

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."