2777
2789
عنوان

همسرم یه چند وقت

313 بازدید | 10 پست

بدجور سرفه میکنه

الان که میرفت سرکار تو را به هم سرفه میکرد خیلی ناراحت شدم 💔

مدام سرفه رو تو خودش خفه میکرد صدا نپیچه

ریه هاش خیلی حساس شدن

دکترهم گفت دود و مواد شیمیایی براش سم

ولی دیگه به اقتضای شغلش با این مواد و... درگیر

حالا که وقت استجابت دعاس دعا میکنید خییییلی زود بهبودی کاملش حاصل بشه ❤️😘

🕊️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درمان وقتی جواب که دیگه تو اون محیط نباشه ولی ایشون دائم تو اون محیط هستن

خب ماسک و لوازم ایمنی ، خودش پیشگیریه ، عوض کردن شغل ، و خوردن دارو و مواد کمک درمانی کمترش میکنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

شغلشون چیه ؟اگه میتونن تو شغلشون جاشون رو عوض کنن که کمتر در معرض مواد شیمیایی قرار بگیرهخدای نکرده ...

آتشنشان

جای عوض کردنی ندارن

همشون جایگاهی شغلی شون یکی

مگر اینکه بشه رییس شعبه

🕊️

خب ماسک و لوازم ایمنی ، خودش پیشگیریه ، عوض کردن شغل ، و خوردن دارو و مواد کمک درمانی کمترش میکنه

ببینید آسیب دیده باید به مدت کلا از شغلش دور باشه ولی دورشدنش محاله

🕊️

ببینید آسیب دیده باید به مدت کلا از شغلش دور باشه ولی دورشدنش محاله

کاش از اول با مضرات کارش اشنا میشد یا احتیاط میکرد یا عوض میکرد ، حالا هم باز هرجا جلوی ضررو بگیر منفعته ، خدا کمکش کنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

کاش از اول با مضرات کارش اشنا میشد یا احتیاط میکرد یا عوض میکرد ، حالا هم باز هرجا جلوی ضررو بگیر من ...

دیگه یکی که این شغل انتخاب میکنن بنطرشما با ناآگاهی میره سراغش؟نه اصلا

فعلا مثلاً یکم ملاحظه میکنه

🕊️

دیگه یکی که این شغل انتخاب میکنن بنطرشما با ناآگاهی میره سراغش؟نه اصلا فعلا مثلاً یکم ملاحظه میکنه

میدونم خیلی از ما مردا از روی ناچاری کاریو انتخاب میکنیم ولی در کنارش باید دنبال یه کار بهتر با اسیب کمتر باشیم تا از زنغلذت ببریم نه مصیبت بکشیم ، من مودم تو یه شرکت دارویی کار میکردماگه شیش ماه میموندم معتاد نیشدم ولی تلاش کردم رفتم یه جا سخت تر پلی پاک تر تا ادامه بدم،

خدا کمکش کنه ، اکه یکم بهش ایده و کمک کنی شاید بتونه تغییر ایجاد کنه ، البته که تغییر سخته ما ادما همه جا وابسته ایم و این پابستگی مضره