2777
2789
عنوان

کمکک دارم دق میکنم

319 بازدید | 32 پست

عزیزان من۴ سال پیش فیبروز کردم دیگ بعضی جاهاش پاک شده بود بعضی جاهاشم کم رنگ مونده بود بعد ۴ شنبه ابروهامو فیبروز کردم گفتم قهوه ای میخوام خانومه گفت ماندگاری نداره و قرمز میشه گفت قهوه ای سوخته میزنم مشکی نباشه بعد اتمام کار دیدم ای دل غافل مشکیه بهش گفتم گفتش ک ن الان زخمه خودش روشن میشه ولی بخدا مشکی زده هی از من اصرار از اون انکار ک ن قهوه ای هست خلاصه هم ابروهام قرینه نیس هم مشکیه مشکیه شوهرم دید یجوری شد ولی بخاطر اینکه ناراحت نشم چیزی نگفت خیلییییی وحشتناک پر رنگه امشب رفتم حموم چندباااار شستم دیدم هنوزم مشکیه پر رنگه بهم اصلاااا نمیاد هم خشن نشون میده

کاری روشی هست بشه روشنش کرد؟ بشه قهوه ای متوسط؟

اصلا دلم نمیاد تو آینه نگاه کنم اعصابم خورده معدم ازحرص و عصبانیت زیااد درد گرفته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندروز دیگه رنگش مشخص میشهچراررفتی حموم نباید اب بخورهبعدا توترمیم قرینه میکنه

رفتم ک رنگش بریزه یا کمرنگ بشه اعصابم خورده ارایشگره هم گردن نمیگیره

بن مژه و لایت موهامو عاااااالی در اورده اما تو ابرو هام ریدههه

رفتم ک رنگش بریزه یا کمرنگ بشه اعصابم خورده ارایشگره هم گردن نمیگیرهبن مژه و لایت موهامو عاااااالی د ...

خب نباید اب بخورع

چقد عجولی صبرکن رنگش مشخص میشه

با حموم رنگش نمیریزه

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
همش میریزع

فک نکنم هیچی نشده حتی پوسته پوسته هم نشده هیچیییییییی خالمم زد اون خیلیی راضیه چون رنگ تیره دوس داشت موهاشم مشکیه قشنگ شد ولی من رنگ موهام با ابرو هام خیلیی توذوق میزنه خیلییییی مشکییی ذغالی زشت شده معده درد عصبییییم زده ب کتف و شونه گردنم کلافم همش گریم میگیره