2777
2789
آره میدونم چی میگی ولی نزار این دلایل باعث دوری از مهمونی خدا بشهازاین روزها تو عمرمون خیلی کم پیش م ...

اگه ب فکر عمرتی کمتر حرص بخور تو مجازی

بعد اینکه صبر و تحملت و ببر بالا

چون اینجا مجازیه نباید ک ب همه بپری😗😗😗😗

نپرسید کیا روزه نمیگیرن، گفت سحری چی دارین؟ یعنی اونایی که میگیرن چی دارن

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ناراحت میشی مگه تو تاپیک زدی خوشمون میاد شرکت کنیمتو بگیر قبول باشه

کلی گفتم که بدونین جواب هر سوال چیه

برای بقیه ی مسائل زندگیتون ب درد میخوره

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
آره میدونم چی میگی ولی نزار این دلایل باعث دوری از مهمونی خدا بشهازاین روزها تو عمرمون خیلی کم پیش م ...

انشالله خدا کمکم کنه بتونم 😔میشه موقعه اذان منم دعا کنی مامانم ازم دوره دلم براش تنگ شده دعا کن زود ببینمش حالم خوب نیست

خانومهایی که میگین روزه نمیگیریم استارتر نپرسید کی روزه میگیره ؟سوال و درست بخونین

چرا عصبانی تا اینجا که بحثی نبوده سایت عمومیه همه شرکت میکنن دیگه تازه تایپک شما نیست گلم 🌹

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اگه ب فکر عمرتی کمتر حرص بخور تو مجازیبعد اینکه صبر و تحملت و ببر بالاچون اینجا مجازیه نباید ک ب همه ...

نه به فکر عمرم نیستم

عمر دست خداست ❤️

به کسی هم نپریدم

بهتر بخون

کلی گفتم که بدونین جواب هر سوال چیه برای بقیه ی مسائل زندگیتون ب درد میخوره

ما خودمون سنمون ب جایی قد میده ک ببینیم چی ب درد زندگیمون میخوره یا نمیخوره

فقط اینو بدون آداب روزه گرفتن فقط نخوردن نیست عزیزم

خیلی جاها داری اشتباه میکنی ن فقط این تاپیک دیدمت چند جا

انشالله خدا کمکم کنه بتونم 😔میشه موقعه اذان منم دعا کنی مامانم ازم دوره دلم براش تنگ شده دعا کن زود ...

انشاءالله خدا کمکت میکنه🤲 ♥️

خدا دلتو به زودی زود شاد کنه❤️🌹

چرا عصبانی تا اینجا که بحثی نبوده سایت عمومیه همه شرکت میکنن دیگه تازه تایپک شما نیست گلم 🌹

چرا فکر میکنین عصبی شدم ؟

میگم سوال چیزه دیگه است جواب اشتباه ندین

من یک لیوان شیر با دوتا خرما خوردم الان بجای سخر

منم یه لیوان آب به همراه یه نون به درازای آرنجم که روش ارده مالیدم و خرما دارم سق میزنم😂😂

هر چی میخورم تموم نمیشه که بخوابم

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...