imhanam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6807 عنوان فقط منم که 1 بازدید | 5 پست دلم نمیخواد از مراسم هام استوری بزارم اینستا؟معمولا فالورام کوچیک ترین دورهمی و مسافرت هاشون رو استوری میکنن چرا من حس میکنم اونایی که همش تو فکر استوری گذاشتنن فیکنعاشق زن و شوهرایی ام که تو واقعیت با هم خیلی خوبن ولی تو مجازی خیلی معمولی ان امروز | 02:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 8175 نه منم مثل شمام یه رفیق دارم هربار میره رستوران عکس استوری میکنه صاحب اونجارو(رفیق شوهرشه) تگ میکنه تشکر میکنه همینقد خز🤣🤣انگار اونجا لاله نمیشه تشکر کنهاصلا خیلیا اینجورین ما هربار میریم سفر رستورانی جای میبینم یه عده از غدا ابمیوه کوفت دارن زرت وزرت عکس میگیرن صحبت این ک کدوم پست واستوری بشهمن نمیپسندم اینچیزارو عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️
خورشید_جان عضویت: 1404/11/26 تعداد پست: 113 منم کل استوری رو درک نمیکنمولی الان برای داشتن و ادامه دار بودن روابط اجتماعی لازمه ☀️ گر شد از جور شما، خانه موری ویران / خانه خویش محالست که آباد کنید ☀️
زهراشونم79 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 13173 منمالبته گاهی خیلی وسوسه میشم بذارم از تولد و اینابعد میگم ولشهمونطوری که عکس بقیه برا من اهمیت نداره عکس منم برا بقیه همونهفالورایی که خیلی عکس میذارن از چشمم میوفتن😑😂