2777
2789
عنوان

ترس از خیانت

116 بازدید | 17 پست

من خیلی میترسم شوهرم خیانت کنه و شبو روز دارم فکر میکنم اگر شوهرم خیانت کنه چیکار کنم انقد ک گاهی ازش سرد میشم بهش بی محلی میکنم ازدواج دومم هست تازه ۵ ماهه ازدواج کردیم و شوهرم تا دو ماه پیش شغل ازاد داشت ولی الان همش تو اسنپ کار میکنه یکی دوبار ماشینش بوی عطر زنونه میداد بهش گیر دادم گفت بخدا حتما بوی عطر مسافره ولی مثلا تو برنامه اسنپشو نگاه کردم اخرین سفرش برای دو سه یاعت قبل بوده بعدش دیگه مسافر نداشته همش میگه بخدا من اهل خیانت نیستم سر زندگیمم چرا باید اینکاروو کنم کل گوشیشو شخم میزنم هرشب هیچی نیست تو برنامه همراه منشو چک کردم هیچی نبود حتا شک کردم به گوشی دومی شب رفتم ماشینو کامل گشتم هیچی نبود حتا گفتم تو ماشین شنود بذارم ولی میترسم نمیدونم چرا انقد حس میکنم خیانت میکنه اخه میگن حس زنا هیچوقت دروغ نمیگه خودش میگه چقد شک داری بهم بشین سر زندگیت من اهلش نیستم حالا نمیدونم چجوری به خودم ثابت کنم ک اشتباه میکنم ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بااین گیرای الکی اونم سرد میکنی اونوقت اگرم نخواد خیانت کنه میکنه. والا میگه منکه آش نخورده دهنم همش سوختس بذار لااقل آش رو بخورم. لااقل اگر افکارت اذیتت میکنن نشون نده،بعدم برو پیش روانپزشک این یک نشخوار ذهنی آزار دهنده اس

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

با این کارا و حرفات داری بهش میگی که من خودمو درحد تو نمیبینم و تو دنبال بهتر از منی

اعتماد بنفس داشته باش و مدام با حرفات بهش ثابت کن که بهتر از تو گیرش نمیاد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

گلم زندگیتو با شک خراب نکن

اینجوری شوهرت ازت زده میشه

انگار مثلا حس آزادیشو گرفتی ازش

باور کن یکی بخواد خیانت کنه روحتمخبردار نمیشه

ولی با شک زندگی کردن کلا هر ثانیه زندگیتو زهرمارهردوتون میکنه

ی زن عاقل عوض اینکه همش نگران این باشه شوهرش ب بقیه توجه نکنه ی کاری میکنه تا شوهرش نتونه به هیچ زنی جز خودش فک کنه

گلم زندگیتو با شک خراب نکناینجوری شوهرت ازت زده میشه انگار مثلا حس آزادیشو گرفتی ازشباور کن یکی بخوا ...

اخه ی مقدار اعتماد ب نفس کمه همش فک میکنم همه زنا از من قشنگترن

با این کارا و حرفات داری بهش میگی که من خودمو درحد تو نمیبینم و تو دنبال بهتر از منیاعتماد بنفس داشت ...

از لحاظ تحصیلات و سطح خانواده ازش بالاترم ولی ظاهرو نمیدونم میگم نکنه از یکی بهتر از من خوشش بیاد ولی همش قسم میخوره من سر زندگیمم چرا باید دنبال این کارا باشم

اخه ی مقدار اعتماد ب نفس کمه همش فک میکنم همه زنا از من قشنگترن

نه کی میگه

اگه قشنگتر بودن الان پیش شوهرت نبودی و شوهرت اونجا بود

نمیومد باهات ازدواج کنه که! خودشو تو بند مهریه و خرجی خونه و زن و ... بندازه

میرفت سراغ همونکارا

محبت زیاد کن بهش تا ببینی چطور هم خودت آرومتری هم شوهرت