2777
2789
عنوان

نماز شب

94 بازدید | 16 پست

بچه ها اون قسمت که برای چهل نفر دعا میکنیم ذکر عربیشو بلدم ولی میشه ب جاش ب زبون عادی برای چهل نفر همینطوری دعا کنیم مثن بگیم خدایا گناهان فلانیو و ببخش

و از ذکرا مثلا ۳۰۰ بار العفو میشه مقدارش کم و زیاد شه مثلا ۲۰۰ تا خواند

نمیدونم والا

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد نیستم قربونت نه خواهش میکنمقبول باشه نمازت😘التماس دعا🧡

محتاجیم ب دعا عزیزدلم❤️❤️❤️خداروشکر ک خوبی🥹من جالب نیست یکی از عزیزانم رو از دست دادم و درگیر بودم مدتی)

محتاجیم ب دعا عزیزدلم❤️❤️❤️خداروشکر ک خوبی🥹من جالب نیست یکی از عزیزانم رو از دست دادم و درگیر بودم ...

نه منم خوب نیستم چندان

صرفا بد نیستم نه اینکه خوبِ خوب باشم😅

ای وایییی خدا رحمت کنه🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
نه منم خوب نیستم چندانصرفا بد نیستم نه اینکه خوبِ خوب باشم😅ای وایییی خدا رحمت کنه🥲

همون ک بد نیستی جای شکر داره امیدوارم زود زود حالت بهتر بشه و برات دعا میکنم عزیزم🩷

فداتشم من

همون ک بد نیستی جای شکر داره امیدوارم زود زود حالت بهتر بشه و برات دعا میکنم عزیزم🩷فداتشم من

آره دقیقا

ممنون عزیزِ مهربون😘 ان شاءالله خودت هم بهتر بشی کم کم

از دست دادن عزیز واقعا سخته و کنار اومدن باهاش زمان بر.

راستش من نگران حال یه نفرم

حس میکنم داره افسردگی میگیره برای اون بنده خدا هم اگه دوست داشتی دعا کن حالش خوب بشه🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)