2777
2789
عنوان

بوی عجیبی میده

381 بازدید | 41 پست

قورمه سبزی گذاشتم

از غروب دارم زحمتشو میکشم ،در نهایت مزه اش خوب شده ،شکل و قیافه اشم خوبه ،ولیییی اصلا بوی قورمه سبزی نمیده

من همیشه یه قاشق شنبلیله خشک تفت میدم به خورشتم اضافه میکنم

امشبم همین کار رو کردم ولی الان حس میکنم ممکنه شنبلیه نبوده باشه یه سبزی دیگه ریخته باشم ( بجای یه قاشق یکی و نصفی ریختم این بار)

حالا چکارش کنم؟

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سبزی خوزستان بخر دیگه لازم نیست شنبلیه اضاف کنی و بوش تا دوتا کوچه اونورتر میره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خب بازم شتبلیله و نهنا تفت بده بهش اضافه کن خوب میشه ولی هیلی کن

دیگه نصف شبی حوصله پیدا کردن شنبلیه از تو کمد ندارم 😂😂

ولی خورشت زیاد گذاشتم که فریزری کنم ،میشه بعدا هربار موقع گرم کردن بهش اضافه کنم؟

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
مزه مهمه

نهههه قورمه سبزی بوش مهمه 🥺😂

کجا داره؟

کدوم شهر هستی؟

من خودم خوزستانی هستم ولی اصفهان زندگی میکنم هربار از اصفهان سبزی خریدم پشیمون شدم. عذرمیخوام انگار دارم علف تفت میدم بوی سبزی خورشتی نمیده اصلا😕میسپارم به مادرشوهرم برام میفرسته

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه