sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2612 عنوان لطفا بیاین 30 بازدید | 6 پست من خونه تنها هستم همسرمم رفت ماموریت امشب من اومدم چراغ رو خاموش کنم دیدم کلید برق داغ کرده و بوی شدید سوختگی میده من برقکار شبانه روزی پیدا کردم زنگ زدم گفت میاد یعنی سایت داره ولی میترسم اتفاقی برام بیوفته architect، نور مسیح در راه من🦢 ✝️ امروز | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 15006 چه کاریه دختر..برق و قطع کن بخواب ....روز و ک ازت نگرفتن هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2612 چه کاریه دختر..برق و قطع کن بخواب ....روز و ک ازت نگرفتن بوی سوختگی شدید میده یخچال هم قطع میشه architect، نور مسیح در راه من🦢 ✝️
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 15006 بوی سوختگی شدید میده یخچال هم قطع میشه زنگ بزن برای شوهرت توضیح بده و ازش نظر بخواه .... این وقت شب باخودت فکر نمیکنی یکی ببینه یکی بیاد ...کی باور میکنه حرفتو؟؟؟ حرف درمیارن خب هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
sofia_amor مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2612 زنگ بزن برای شوهرت توضیح بده و ازش نظر بخواه .... این وقت شب باخودت فکر نمیکنی یکی ببینه یکی بیاد .. ... پرواز داره نه از اون نظر نمیگم میترسم حمله کنه بهم architect، نور مسیح در راه من🦢 ✝️
مامانـــeمهراد عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 15006 پرواز داره نه از اون نظر نمیگم میترسم حمله کنه بهم پس این کار و نکن هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉