2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

1 بازدید | 6 پست

خستم از خودم واقعا مثل آدم نمیخونم چندتا درسا هنوز صفرم رد دادم اگه امسال قبول نشم بدبخت میشم دلم برا خودم میسوزه خیلی حالم خوب نی حوصله هیچیو ندارم دلم ی دلگرمی میخواد پشتم باشه که بتونم ادامه بدم خستم واقعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلم همینه مثل آدم نمیشینم بخونم

سعی کن از فضای مجازی فاصله بگیری اگر مدت زیادیه که با گوشی درگیری و توی روز همش درحال گشتن تو اینترنتی متاسفانه اعتیاد رفتاری پیدا کردی چون دوپامین ارزون به مغزت دادی جوری که نمیتونه یک فعالیت طولانی و باتمرکز رو پیش ببره از اون ور ناامیدی و ناراحتی و عذاب وجدانت باعث شده حتی بیشتر به گوشی پناه ببری سعی کن به خودت بفهمونی از الان هم شروع کنی دیر نیست یا قبول میشی یا در بدترین شرایط یک پیش زمینه خیلی خوب برای سال بعد درست کردی

نه دیگه نمیتونم پشت بمونم دعا من قبول شم

عزیزم دعا که حتما میکنم برات ولی درگرو تلاش خودته

بعدشم به خودت یاداوری کن لتزم نیست حتما کامل باشه تا از خودم راضی باشم اگه یه روز درس خوندی نتونستی همشو کامل انجام بدی ناراحت نباش خوشحال باش چون از هیچکاری نکردن خیلی بهتره یه دونه برف وزنی نداره حتی حس هم نمیشه اما همین دونه برفای کوچولو روهم جمع میشن یه درختو میشکنن

همه ادما مث خودتن فکر نکن همههه حتما برنامشونو کامل دادن همیشه کار بی عیب و نقص مخصوص خداست ما بنده ایم منتظر یه روز عالی یا یه برنامه بی نقص نباش شروع کن و کم کم ببین چقدر همه چی متفاوت میشه