2777
2789
عنوان

رشته گرافیک

51 بازدید | 14 پست

یه سوال خیلی مهم دارم از اونایی که رشتشون گرافیکه یا بوده من الان نهمم و از کلاس هشتم خیلییییی تحقیق کردم و آخرش به رشته گرافیک رسیدم و خودمم خوشم میاد از این رشته ولی طراحی و نقاشیم خوب نیست و خیلی نگران این موضوعم و این که آیا توی کلاس طراحی باید میدن ؟ جوری که بتونیم واقعا طراحی کنیم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یاد دادن یه بخشش هست استعداد هم مهمه

استعداد نداشته باشی معلم که فرصت نداره یکسره با تو کار کنه بقیه کلاس هم هستن بنظرم بیشتر تحقیق کن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وااااای نه اگه طراحی و نقاشیت خوب نیست اصلا فکرشم نکن بری این رشته مثل من بیچاره میشی دور از جونت منم فکر میکردم میرم یادم میدن ولی به خدا هیچی یاد نمیدن فقط تکلیف میدن باید انجام بدی اگه طراحی و کار هنریت خوب نیست لطفا فکرشم نکن

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یاد دادن یه بخشش هست استعداد هم مهمهاستعداد نداشته باشی معلم کهوفرصت نداره یکسره با تو کار کنه بقیه ...

قطعا که معلم فقط یاد میده و مهم تمرین خودمه من میگم با تمرین میتونم طراحیمو خوب کنم؟

وااااای نه اگه طراحی و نقاشیت خوب نیست اصلا فکرشم نکن بری این رشته مثل من بیچاره میشی دور از جونت من ...

شما خودت تمرین اینا هم داشتی و به نتیجه نرسیدی واقعا ؟و این که چقدر سخت بود براتون

قطعا که معلم فقط یاد میده و مهم تمرین خودمه من میگم با تمرین میتونم طراحیمو خوب کنم؟

این به استعدادت بستگی داره مثلا شده تا حالا طرحی رو دلی برای خودت بکشی بعد ببینی با طرح اصلی چقدر فرق داره؟

باید تمرین و تکرار رو خودت تشخیص بدی که از پسش برمیای یا نه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

به نظرم از الان تا مهر ۴۰۵ میتونم طراحیمو خوب کنم

خوب پس یه چند تا طراحی ساده از نت بگیر بنویس طراحی مبتدی بشین تو دفتر بکش ببین چقدر شبیه شدن همینطوری ادامه بده چندین و چندبار دیگه اگه پیشرفتی در طراحیت به چشم اومد یعنی حتما میتونی اگه نه که فکر رشته دیگه باش

شما خودت تمرین اینا هم داشتی و به نتیجه نرسیدی واقعا ؟و این که چقدر سخت بود براتون

نه عزیزم به هیچ نتیجه ای نرسیدم ببین همه همکلاسیام بهترین طراحی هارو میکردن و پی استعدادشون اومده بودن فقط من بودم که با یه نیمچه علاقه و به امید یاد گرفتن رفته بودم دبیرام ازم توقع داشتن منم مثل اونا باشم ولی مسلما من نمیتونستم انقدر تو ذوقم زدن که دیگه یدونه گل هم نمیتونستم بکشم اعتماد به نفسم انقدر خرد شد که حد نداره هر روز با چشم گریون برمیگشتم خونه تو خونه هم باز عزا میگرفتم که چطور تکالیفم رو انجام بدم این برنامه تمام سه سال دبیرستانم بود خیلی سخت گذشت بهم

ببین گرافیک خیییییییییلی خوبه خب؟ ولی باید استعداد داشته باشی اگه خوب نیستی خواهش میکنم تحت هیچ شرایطی نزدیکشم نیا به خدا من انقدر عذاب کشیدم نمیخوام توام مثل من بشی

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه